Inlägg från: Tokfrans |Visa alla inlägg
  • Tokfrans

    ADHD/Arg och våldsam

    Ja tyvärr är de så nu förtiden att diagnoser slängs ut hit och dit, speciellt adhd och sen medicinerar (inte för snabbt, får gärna ta några månader...typiskt kommuner)
    Min sambo fick sin diagnos för 3 år sedan, och fick sin medicin nu för 3 dagar sen..Bara medicin..inte samtal, vilket både jag och han tycker han ska ha då de är mer hjärnspöken som är jobbiga och utbrott och vill gärna lära sig tygla dom , ha mer kontroll. Men inte erbjuder dom de. nej..VI ska boka in tid som tar upp mot 2 månader att få då just den "läkaren" bara är här 2 gånger i veckan.
    Så nu får vi flytta till en större stad för att han ska få den hjälp han förtjänar UTAN medicinering, för han hatar knapra piller för att fungera.

    Hoppas ni får hjälp, psykolog eller dyl samt på skolan bör hon få en lärare som förstår hennes "diagnos". Lycka till och ge inte upp en 8 åring bör få mer hjälp än min sambo tex på 24 år. Barn går först, dom är våran framtid så vi måste ta hand om dom vafan..

    Hittade en liten hjälp sida som kan hjälpa er förhoppningsvis.

    www.sjalvhjalppavagen.se/template01.asp&sorting=1&sitekey={36660DC4-B4DF-42CA-9492-EC8B83372C38}&pagekey={60692B9B-01FB-4A07-A4EF-A4ABEAC45466}

Svar på tråden ADHD/Arg och våldsam