• Angdev

    BIM juni 2015

    Fortsättningstråd för oss som inte plussade i maj, och har nytt BIM i juni.
  • Svar på tråden BIM juni 2015
  • Angdev

    Har ÄL 29 maj. Och BIM 12 juni. Blir vårt 7:e försök till syskon till sonen på 10 månader.

  • Aniroma

    Hoppar in här! Maj blir vårt första försök på första barnet :) har enligt appen äl 23/5, alltså om en vecka. Men har ätit efamol o rosenrot sen cd1 och hoppas att det kommer tidigare denna månaden. Har de senaste månaderna haft en cykel på 38 dagar med äl på dag 22. Fick idag liten stegring på ältest så hoppas det kommer snart! Kör varannan dag sedan i onsdags! :)

  • lillskrutten

    Samma datum för mig enligt appen.

    Blir 8e försöket här.


    Angdev skrev 2015-05-16 23:00:46 följande:

    Har ÄL 29 maj. Och BIM 12 juni. Blir vårt 7:e försök till syskon till sonen på 10 månader.


  • Caylyn

    Hänger gärna med här. Har äl vilken dag som helst nu. Tredje försöket på första. Två stycken mf tidigare. Lite nervöst att jag ska läsa testerna fel då jag ska göra insemination för tredje gången.

  • mkes

    Hakar på här jag med! Min mens borde komma på onsdag ungefär, nästa ÄL cirka 2/6 och BIM 17/6.
    Blir försök nummer tre efter missfall i v10, ska testa köra all out denna månad med rosenrot, munkpeppar och bidrottninggelé för att se om det gör någon skillnad.

  • mkes
    Caylyn skrev 2015-05-17 07:34:26 följande:

    Hänger gärna med här. Har äl vilken dag som helst nu. Tredje försöket på första. Två stycken mf tidigare. Lite nervöst att jag ska läsa testerna fel då jag ska göra insemination för tredje gången.


    Bara att slänga upp bilder här om du är osäker! Och testa ooofta med ältest så du inte missar stegringen.
  • gruvan

    Jag har beräknad äl den 23/5 och bim 4/6. Tog första äl-testet för den här perioden igår som visade väldigt svagt. Tidigare har jag aldrig sett någon stegring på testerna utan de är svaga flera dagar för att tillslut visa solklart positivt över en natt.

    Det är vårt tredje försök till syskon till vår son som fyller 2 år i sommar. Han blev till på första försöket så jag har hela tiden tänkt att nästa barn kommer dröja för sån tur kan man ju inte ha två gånger i rad!

  • Fian88

    Hoppar gärna in här också . Har bim 4/6 och detta är 12e försöket på barn nr 2. Sonen blev till på andra försöket så vi har det klart lite svårare nu. Hoppas att juni blir allas månad

  • Angdev
    Fian88 skrev 2015-05-17 09:46:45 följande:

    Hoppar gärna in här också smile1.gif . Har bim 4/6 och detta är 12e försöket på barn nr 2. Sonen blev till på andra försöket så vi har det klart lite svårare nu. Hoppas att juni blir allas månad smile1.gif


    Sonen här blev oxå till på andra försöket. Man får lätt lite hjärnspöken när det tar längre tid att bli gravid igen. Hur gammal är er son? Vår är ca 10 månader.
  • Nystjärna

    Kan man få hoppa in här? :) Jag och sambon tjuvstartade lite och blev att bebisverkstaden börjar en månad tidigare än tänkt,men det gör ingenting även om de känns lite nervös och läskigt,så känns det skoj och roligt med :) Har precis haft min mens,så skulle tro att äl är nästa helg då jag brukar ha på dag 12 ca och bim blir den 7/6 :) Hoppas det är okej att jag hoppar in här,fråga bara på om ni undrar något :)

Svar på tråden BIM juni 2015