• Nenne666

    Nekad mat på restaurang halvtimme innan stängning

    Anonym (Viola) skrev 2015-05-17 14:47:31 följande:

    Finns en liten asiatisk restaurang på gatan där jag bor och ibland har jag gått iväg dit och köpt hem mat. Gick dit igår en halvtimme innan de stängde och beställde det jag ville ha. Han som tog emot beställningen gick ut i köket till kocken med min beställning men kom snart tillbaka och sa att det inte fanns tillräckligt med ris och att de inte tänkte koka nytt ris eftersom de inte visste om det skulle komma fler gäster den resterande halvtimmen.

    Jag tyckte inte att det var speciellt kul att höra att man som gäst inte skulle få beställa mat för att de inte tänkte koka ris "bara till mig". Första gången jag varit med om detta. Är det såhär det brukar vara på restauranger? Eller är det denna restaurangen som har dålig service?


    Det där va väl inte så konstigt alls?
  • Nenne666
    Sous skrev 2015-05-17 17:54:52 följande:

    Jag fattar faktiskt inte att man skriver en tråd om sånt här på ett forum. Måste vara jobbigt att hänga upp sig så på helt normala händelser i vardagen. Det är väl bara att fråga om det a)finns något annat än ris att få, alternativt köpa mat utan ris eller b)tacka för sig och gå vidare. Vad är det som känns så jobbigt?


Svar på tråden Nekad mat på restaurang halvtimme innan stängning