Inlägg från: Anonym (Livia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Livia)

    Att leva med liten kuk 2015.

    Har bara läst ts, orkar inte gå igenom alla kommentarer. Så någon har säkert redan skrivit detta men jag skriver det ändå.

    Jag förstår verkligen om du hakat upp dig på detta och mår dåligt, inte komstigt när du råkat ut för så jävla många idioter. Och de tjejer som nu har kommenterat din "lilla kuk" kan ju slänga sig i väggen, ärligt, de kan inte ha varit mycket att ha om de var så jäkla ytliga.

    Jag är tjej, ser jäkligt bra ut och älskar sex, och det hänger inte ett jävla skit på hur stor kuk killen har. Helt jäkla ärligt, från hjärtat så menar jag detta. Jag hade ett förhållande med en kille som hade en bit under 10 cm när han hade stånd och vi hade skitbra sex, det var egentligen inget jag någonsin tänkte på att han hade "liten" kuk. Han var underbar på alla sätt och vis, såg bra ut, världens bästa pojkvänsmaterial. Sämsta sexet jag haft var med en kille som hade 19 cm - det gjorde ont och var totalt vidrigt och han visste inte alls hur man skulle göra med den.

    Jag kan säga det en miljon ggr - det spelar verkligen ingen roll, och en BRA tjej bryr sig inte (och har vett nog att inte kommentera det eller göra dig ledsen. Annars är hon inget att ha).

    Jag vill bara peppa dig lite, men jag vet att det är svårt när man hakat upp sig på något. Sträck på dig och börja tänka snälla saker om din kuk - den funkar, den sitter där den ska, den ser SÄKERT bra ut!!! Skulle vi ligga så skulle jag inte bry mig ett dugg om hur många cm du har mellan benen.

    Kram från mig!

    / Livia

Svar på tråden Att leva med liten kuk 2015.