• Brumma

    Exet umgås med hans familj

    Bara läst TS.

    Jag tycker inte man har rätt att gå in och be människor i ens närhet att inte umgås med speciella personer - speciellt inte om enda anledningen är att de är ett ex...

    Min bonus mamma kan titta in hos mina svärföräldrar om hon ändå är i närheten. De har ju en relation som inte är avhängig min man utan en relation dom är bara deras. Hon är vän med min svägerska - de blev bra vänner när hon och min man var tillsammans och man säger ju inte upp vänskapen för att man bytt partner - eller? Mina vänner är ju mina och har inget med känslorna för min partner att göra...

    Jag umgås inte med min mans ex, däremot har jag blivit god vän med hennes syster och vi träffas gärna över en kopp kaffe. Hon och hennes familj kommer hit o leker med våra barn, grillar osv.

    Angående att hon lägher upp bilder på nör hon u gptts med hans familj... Sådant är väl ganska vanligt idag? Vore ju konstigt om hon inte gjorde det om hon använder FB så i vanliga fall..

    Att hon ringer - hur vet hon att ni är där? Eller råkar ni vara där när hon råkar ringa?

    Ärligt talat så är ni vuxna människor och vuxna människor måste självklart få bestämma själva vilka människor de vill umgås med. Det verkar ju inte som om din mans familj misstycker.

    Du jämför med om ni skulle bjuda in hans systers ex - då undrar jag - Har ni en lika nära relation med hans systers ex som de har med din mans ex? Isåfall ät det ju bara att bjuda in.. Om ni inte har det så går det inte riktigt att glra en sådan jämförelse..

  • Brumma
    Anonym (Olustigt?) skrev 2015-05-21 00:08:19 följande:

    Nja till viss del, eftersom hon känner behovet att ringa runt om mig och honom till halva släkten. Å andra sidan startar hon inga trådar om mig på FL... =) jag är inte heller besatt av den här känslan till vardags, men ibland kommer det upp. Fastän jag tror hon förstår att jag tar lite illa upp när hon alltid tar bilder på deras sammankomster och visar upp..


    Jag tänker såhär.. Är de nära vänner de hon pratar med? Då tycker jag du ska ta det som att hon diskuterar saken med en vän och inte din mans familj.

    Min bonus moster och jag umgås. Hon tar då o då upp irritation på sin syster tex vilket känns lite konstigt eftersom systern råkar vara min bonus mamma. Men det är ju inte i egenskap som hennes systers ex nya kvinna hon pratar med mig, utan som en vän.
  • Brumma
    sextiotalist skrev 2015-05-21 11:57:00 följande:

    Nja, skulle du inte uppleva det obehagligt om ditt ex ringde upp den som du var hos och började prata om hur hemsk du är (och även veta att du är där), känns lite koka-kanin-vibbar från exet.


    Uppfattar inye TS text som att hon ringer för att de är där utan att hennes samtal ibland sammanfaller med deras besök. Uppfattar inte heller att hon pratar illa om dem vid de tillfällena.

    Dessutom skriver hon att det inte bara är exet som hälsar på hos mannens familj, utan att de även åker till henne. Det tyder ju på att de har en relation som inte har ett dugg med TS och hennes man att göra.

    De separerade för tio år sedan - umgås man fortfarande efter tio år på ett sådant sätt att man träffas hos varandra o äter middagar så har man nog utvecklat en egen relation.
  • Brumma
    Ess skrev 2015-05-23 08:45:48 följande:

    Jag ser det inte som en bra och riktig vänskap när hon ringer runt och snackar skit.

    Gör ts och/eller pappan något som inte passar henne, så ringer hon runt i hans släkt och sprider ut det.

    Antingen är det ett spel för gallerierna eller ett dominans behov som uppfylls när hon klart visar att du kan inte bli av med mig.


    Eller tredje alternativet - de är vänner som man delar oro o avreagerar sig genom. Är jag grinig på min man eller min bonus mamma tex har jag några nära vänner som får höra det... Du pratar av dig om din mans ex här tex och jag skulle bli förvånad om du inte har ngn vän du pratar med oxå.

    Men OM så är fallet är det ganska dåligt av mannens familj att föra det vidare till TS o hennes man...
  • Brumma
    Anonym (överdrivet) skrev 2015-05-26 13:28:14 följande:

    Skulle det handla om långa telefonsamtal kan jag förstå viss irritation över just det, men har man någon större hyfs håller man väl samtal korta och ber att få återkomma om man har gäster hemma. Oavsett vem som ringer.


    Ja. Det framgår ju inte av TS om samtalen är långa eller korta. Bara att de inträffar samtidigt som deras besök.
  • Brumma
    Anonym (?) skrev 2015-05-26 13:51:33 följande:

    Varför umgås din bonus mamma med dina svärföräldrar? Det är konstigt såvida de inte känner varandra sedan innan...


    Min bonus mamma lärde känna dem under perioden hon var tillsammans med min man.

    Du kanske läste utan särskrivning, vilket hade blivit min bonusmamma vilket ger meningen en helt annorlunda betydelse? ;)
  • Brumma
    Anonym (?) skrev 2015-05-26 14:05:06 följande:

    Wow...så din bonus mamma är först tillsammans med din man och sedan din pappa? Eller tvärt om. Känns lite mysko.... Antingen så är din mamma väldigt gammal eller så dras din far till mycket unga kvinnor.


    Du är inte så bra på det här med särskrivning va?

    Min bonus mamma är min bonusdotter mamma.

    Det du vill ha det till (min pappas nya) skrivs som bonusmamma. Ett ord. Inte två.

    Kanske vore ngt att lära sig?
Svar på tråden Exet umgås med hans familj