• Anonym (Lo)

    Hade sex med femtonåring!!

    Har haft sex med många 15-åriga killar (när jag själv var 14-30) och vet inte var alla får det ifrån att dom skulle vara tafatta och nervösa? Dom jag haft sex med har varit väldigt framåt och avancerade och kunnat ge mig massor av orgasmer. Så olika det kan vara.  

  • Anonym (Lo)
    mr me skrev 2015-05-28 13:47:50 följande:
    Så din invändning består i huruvida en 15-åring är bra i sängen eller inte?

    Är det lika okej om en man 40+ har sex med en 15-årig tjej? Jag menar, den 15-åriga flickan kanske är "väldigt framåt och avancerad" och kan ge mannen "massor av orgasmer"?
    Du missförstod nog mig, jag har ingen invändning mot att ts hade sex med en femtonåring även om det är i yngsta laget. Invändningar verkar alla andra ha och jag tyckte mig se att anledningen skulle vara att dom är små pojkspolingar som är nervösa och tafatta. Det vet jag att alla inte är.

    Jag som femtonåring hade lätt kunnat ha ett avancerat sexförhållande med en 40åring om det fanns någon jag attraherades av. Jag tände inte på 40åringar då utan 20-åringar, men om dom killarna ts träffat på har tänt på henne ser jag inget problem. Så länge allt är frivilligt och dom skyddar sig och så...dom killarna fick nog häftiga minnen för livet, tror du själv att dom ångrar sig?
  • Anonym (Lo)
    Upptagenmeninte skrev 2015-05-29 14:43:25 följande:
    Och den intressanta tankenöten här, anser jag, är... Har du några invändningar mot 40-åriga män som har sex med 15 åriga tjejer?

    Och tycker/tror du att de 15-åriga tjejerna får häftiga minnen för livet?

    Dubbelmoralen och ojämlikheten blir ganska tydlig när man byter kön på vem som är äldre och yngre.
    Jag trodde det framgick att jag inte har några invändningar. Oavsett kön. Hade jag tänt på 40-åringar i den åldern hade jag kunna få häftiga minnen också med en erfaren man men nu gjorde jag inte det. Killarna ts träffat verkar ju tända på äldre i alla fall så dom hade nog det trevligt. 
    Svara gärna på min fråga, tror du dom ångrar sig? Det är väl allt som spelar någon roll?
Svar på tråden Hade sex med femtonåring!!