• Lilje

    Kvinna, Har du lätt för att få män?

    Ja, har aldrig varit något problem att få män. Ibland har jag för många, kompisar och kolleger kärar ner sig lite för ofta.

    Vet inte om jag är extremt snygg, men tydligen har jag något som drar dom till mig.

  • Lilje
    Anonym (Killen) skrev 2015-05-23 12:16:22 följande:
    Hur gammal är du?
    38. Det har alltid varit så för mig, och känns inte som det kommer gå över på ett tag. Men jag klär mig sexigt, använder smink och har en alternativ stil, så dom flesta gissar på att jag är yngre.
  • Lilje

    Sedärja. Där fick jag en till. :/ Någon snubbe på kontoret som jag är riktigt osäker på vem är försöker just nu ragga upp mig på Facebook. Och erbjöd bilder. Hans tjej jobbar på avdelningen bredvid mig.

  • Lilje
    Anonym (ja ha) skrev 2015-05-24 20:59:32 följande:
    Vet någon sett många som faktiskt är snygga och vackra hänger med tjejer som inte ser helt normala ut samt tjocka som hus också undrade hur ?
    Om dom är nöjda är det lugnt, eller? Har ärligt inte sett så många mismatchade par.
  • Lilje
    Anonym (ja ha) skrev 2015-05-24 21:27:17 följande:
    Om den är nöjd, ja då bör den söka någon form av  hjälp till att börja med. Men å andra sidan hade den kanske bara en swinger eller syndrome att välja på , eller kass självkänsl .
    Tja. Jag tänder inte alls på spinkiga killar, men tycker inte synd om dom som är ihop med en för det. :) Dom ser antagligen något du inte ser. Vilket inte är så överraskande.

    Du är själv singel, eller?
  • Lilje
    Anonym (ja ha) skrev 2015-05-24 22:50:15 följande:
    Spinkiga vem sa något om spinkig, det är  vältränad , ser bra ut , spinkiga dom är hos er , och dom snygga hos syndromer....ja ja smaken va som baken iaf. Jag letar inga killar men jag har sett och jag vet, så allmän undran.
    Va? Spinkiga är inte hos mig. Jag hänger inte med i vad du försöker säga.
  • Lilje
    Anonym ((nyfiken)) skrev 2015-05-25 09:51:22 följande:

    Vad är det egentligen som gör att tjejerna svara om man skriver till dom? Är det bilden man har eller texten man skriver .... hmm ....


    Jäg träffar inte män via dejtingsidor, så jag har ingen aning.
Svar på tråden Kvinna, Har du lätt för att få män?