• Anonym (Killen)

    Kvinna, Har du lätt för att få män?

    Hur gör du för att få killar då o är du jättesnygg?

  • Svar på tråden Kvinna, Har du lätt för att få män?
  • MammAmma

    Just ja - får ofta höra att jag är snygg och vacker, personligen tycker jag att jag är snäppet över alldaglig och utan smink är jag nästan ful. Är proportionerlig i kroppen, men ser ut som en tant under kläderna efter fyra graviditeter. Ingen som brytt sig om det hittills, de flesta män jag dejtat har värderat ett sött ansikte högre än en snygg kropp.

  • MammAmma
    seriösanvändare skrev 2015-05-23 14:23:48 följande:

    Om du syftar på män i största allmänhet så är svaret ja, det har de flesta kvinnor. Mer eller mindre lätt att få män alltså.

    Om du syftar på attraktiva män, eller intressanta män, lediga män osv, så är svaret delvis nej, det är inte lika lätt. Var definitivt lättare när jag var yngre och snyggare, även om jag har märkt att en tilltalande personlighet (intelligens, humor mm) också gör sitt till för att attrahera omgivningen. "Allt" handlar tack och lov inte om utseende!

    Och nej, jag är inte ful, men ingen fotomodell heller, har aldrig varit.


  • Anonym (nänä)
    PinkSugar skrev 2015-05-23 18:30:49 följande:

    Haha nej. Jag är totalt osynlig för män. Firar snart ett år i celibat


    Jag firar 5 år.
  • Lilje

    Sedärja. Där fick jag en till. :/ Någon snubbe på kontoret som jag är riktigt osäker på vem är försöker just nu ragga upp mig på Facebook. Och erbjöd bilder. Hans tjej jobbar på avdelningen bredvid mig.

  • Anonym (Gloria)
    Anonym (Killen) skrev 2015-05-23 11:24:34 följande:

    Hur gör du för att få killar då o är du jättesnygg?


    Har inga som helst problem. Lika lätt nu när jag är 36 som när jag var 19. Innan dess hade jag dock inga killar alls (såg inget vidare ut pga plufsigt babyface upp till 18 års ålder, vilket iofs är positivt nu när jag blivit äldre och fortfarande ser ut som en 25-åring).

    Jag står mig väldigt bra om man jämför med idealet med slank kroppsbyggnad, större byst, tunn midja, välvårdat hår och ungdomliga anletsdrag. Jag attraherat än idag killar/män i alla åldrar. Är dock upptagen med kärleken i mitt liv och den ende jag bryr mig om, vilket är det enda som betyder ngt.

    Hur jag har gjort för att få killar? Jag har inte behövt bekymra mig speciellt över annat än att hitta BRA killar. Att bara hitta vem som helst har aldrig intresserat mig. Jag har en väldigt specifik typ som brukar intressera mig

    som jag medvetet söker mig till (intelligenta, allmänbildade, ganska nördiga, trevliga killar som jag känner att jag passar ihop med såväl personlighets- som värderingsmässigt). När en sådan kommit i min väg och jag varit singel och dessutom funnit honom attraktiv så har jag kort och gott raggat upp honom. Jag bryr mig inte alls om könsnormer och vem som ska göra vad i det läget.
  • Anonym (Gloria)

    Tänkte även tillägga att jag inte har märkt det som många äldre vittnar om - att man får mindre uppmärksamhet av seriösa män vid tilltagande ålder. För min del har det varit precis tvärtom. Numera börjar killarna diskutera barn, samboskap och giftermål med mig väldigt tidigt (även de jag träffat som varit upp till tio år yngre). När jag var yngre kom aldrig något sådant på tal.

    Bara under det senaste året som singel (när jag var 35) har fyra olika män bett mig att överväga deras "erbjudande" om att skaffa barn med dem. Jag nekade naturligtvis, trots avsaknad av barn, eftersom jag inte vill ha barn med någon jag inte älskar och ämnar leva med resten av livet.

  • Anonym (flingan)
    Anonym (Killen) skrev 2015-05-23 11:24:34 följande:

    Hur gör du för att få killar då o är du jättesnygg?


    Vad menar du, "få"?
  • mikipiki

    Jag har lätt för att få oseriösa killar som bara är ute efter att leka och svårare att få någon vettig som blir intresserad av något annat än min utsida. Som ogravid är jag rätt snygg.

  • Anonym (Vader)

    Det är verkligen ett hån mot de allra flesta av oss män att läsa sådana här trådar. Det är verkligen sant, att oavsett om du är ett skåp eller totalt vanskapt så nog fan så är det löjligt lätt för er kvinnor att ro hem en man. 
    Man undrar ju vad som skulle hända om det var ni som skulle ragga och vi män bara fick sitta som feta katter och bara svälja. 
    Närmar mig 40 och har varit singel i snart 3 år. Är charmig, rolig, allmänbildad, har ett vardagligt utseende, tränar 5 dar i veckan. Tror ni kön är lång? Finns inte en jävel som tagit nummerlapp!  Men tror ni inte att den nyseparerade mamman i samma ålder med rejäl övervikt och en riktigt risig personlighet som bor i grannskapet lyckades hitta en ny på två månader!?!
    Ja, jag erkänner! Jag är jävligt bitter!

Svar på tråden Kvinna, Har du lätt för att få män?