Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag)

    Kan jag neka pappan ultraljud

    Jag är gravid i v 19 och ska på ul på måndag! Jag vill inte att barnets pappa ska vara med på ul dö vi inte är tillsammans och han bryr sig inte alls om oss. Har jag rätt att neka honom?

  • Svar på tråden Kan jag neka pappan ultraljud
  • Anonym (Jag)

    Det dög inte att hjälpa mig då jag behövde bli inlagd med dropp pga kräkningar. Han väljer att jobba massvis har ett fast jobb 100% men jobbar ändå extra varje helg med ett annat jobb. Han lovade att börja pendla så vi kunde bo tillsammans men när det började dra ihop sig så var det slöseri med pengar. Han ska bygga ut sitt hus innan nyår för då tjänar han 20 000 kr på rot avdraget! Vi har varit på familjerådgivningen å där säger han att han ska tänka om men direkt vi går därifrån så skiter han i allt! Att han vill följa på ul är inte för att han bryr sig utan för att visa omvärlden att han är engagerad. Förlossning vill han vara med på oxå men inte umgås fram tills den.

  • Anonym (Jag)

    Ekonomin klarar vi galant då båda har en bra inkomst! Självklart skulle han inte få mej att sluta spy men han skulle hjälpa mig dom befintliga barnen som jag redan har och det hade vi pratat om redan innan denna graviditet då jag varit dålig med dom andra! Hade poängterat det massvis med ggr viktigt det var att han fanns då jag inte har någon annan och det lovade han

  • Anonym (Jag)

    Fast har man lovat så ska man hålla och är man en familj så gör man inte skillnad på barnen!

  • Anonym (Jag)

    Tro mig jag gör inte detta för att hämnas jag har provat att kunna samarbeta och lösa alla problem men då pappan inte alls vill så anser jag det lönlöst! Vem har sagt att jag inte tänker låta barnet träffa sin pappa. För det första är det inte pappan och mamman som har rätt till barnet utan barnet som har rätt till föräldrarna! Jag skulle aldrig neka pappan umgänget. Hur mkt jag avskyr människan så ska självklart pappan få träffa barnen även i min närvaro om det behövs! Det är ultraljudet och förlossningen detta handlar om. Varför ska han få vara med på det när han inte bryr sig! En graviditet är mer än en förlossning. Jag hade blödningar och fick söka akut flera ggr då dög det inte att vara med. Relationen till mina andra barns pappa är bra vi har en bra kontakt men han bor 50 mil bort därav kunde inte ta barnen då jag var sjuk.

  • Anonym (Jag)

    Han dök inte upp på ultraljudet så jag slapp problemet att neka! Han visste tid och plats så det var upp till honom

Svar på tråden Kan jag neka pappan ultraljud