Inlägg från: Anonym (Kemal) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kemal)

    Gubbsjuk?

    Behemot skrev 2015-05-25 20:50:18 följande:

    Jag har ett distansförhållande med en man sedan ett år tillbaka. Jag är 53 och han 57 - båda ganska nyskilda. Vi har ett passionerat förhållande och har väldigt bra sex.

    Jag har precis upptäckt att han kollar upp massa gamla flickvänner på Facebook. Till saken hör att även jag var en sån - han kontaktade mig på FB efter att vi haft några one night stands för mer än 30 år sedan. Att han gör det är dock inte det värsta... Det är att han söker upp tjejer på Facebook som han stöter på i vardagen, t ex hos tandläkaren, bilverkstan osv. Dessa tjejer är 25-30 år yngre än han. Han hade också en 32 år yngre kollega som han kollade in på Facebook mycket intensivt under förra sommaren, när vi nyligen hade träffats och var vad jag trodde nyförälskade, och han gör det fortfarande ett år senare.

    Till saken hör att han hävdar att tjejerna flörtar med honom... Han är inte särskilt snygg, är ganska tanig och har ölmage så han är ingen George Clooney direkt.

    När jag konfronterade honom med att jag vet att han gör detta försökte han förklara bort det med "det är ingenting, jag är bara nyfiken och lite fåfäng och det är dig jag älskar".

    Jag är jätteledsen och känner mig sviken och förödmjukad. Jag älskar honom fortfarande men föraktar honom samtidigt, och det brukar enligt min mening vara början till slutet på kärleken.

    Jag skulle vilja få input på detta. Är det han gör normalt eller som jag tycker - sjukt och respektlöst? Överreagerar jag som blir så sårad och ledsen och tycker att vår kärlek blivit sjaskig?


    Pedofiler inbillar sig också att det är barnen som flörtar med dem. Han inbillar sig troligtvis. Det finns tjejer som tänder på 30 år äldre gubbar, men de är sannerligen inte vanliga. Ta upp det med honom. Fråga hur han vill ha det. Vill han ha dig, hela dig, eller vill han flörta med småtjejer.
Svar på tråden Gubbsjuk?