• Anonym (??)

    Min dotter och bonusen hade nyss sex?!

    Jag och min sambo flyttade ihop förra sommaren och har barn sedan innan.

    Min dotter har rum intill gästrummet (där ingen brukar vara). Gick för en timme sedan dit och hämtade en kudde. Stod intill min dotters rum med endast en vägg emellan och hörde att något rörde sig (sängen slog sakta mot väggen). Stannade och lyssnade, var helt övertygade att de två hade sex eftersom ingen utanför familjen befann sig i huset. Droppen var när jag hörde bonus sonen säga "jag slaknar".

    Har inte vågat prata med min sambo om detta. Känns skamligt och väldigt olämpligt..

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2015-05-26 18:13
    Har hittat P-piller i min dotters rum.

  • Svar på tråden Min dotter och bonusen hade nyss sex?!
  • Anonym (??)
    Anonym (girasol) skrev 2015-05-25 22:43:49 följande:

    Men de kanske är kära i varandra. Som bonussyskon är de ju inte släkt. Så vad gör det? Förstår att det kan kännas konstigt. Men i min värld är det inte konstigare än att folk kan bli kära och bli tillsammans med en kompis osv. Bekymret uppstår väl om det skulle ta slut och de då tvingas bo under samma tak.....


    Känns ändå olämpligt. Med tanke på att det bör finnas någon slags syskon relation (även om den inte är biologisk) enligt mig.
  • Anonym (??)
    Anonym (Eh nej!) skrev 2015-05-25 22:56:30 följande:

    Eh nej man har inte en syskonrelation med någon man känt så kort tid och som inte är ens syskon. Är dom över 15 år båda två har du inte ett skit med det att göra ts.


    Så jag ska inte ens reagera? för mig känns det fel och opassande att min dotter och sambons son pippar.
  • Anonym (??)
    Anonym (Jessi) skrev 2015-05-25 23:09:44 följande:

    Vet inte hur gammal din dotter är? Men eftersom hon bor hemma så gissar jag att hon är i en ålder där du fortfarande ansvarar för henne. Försäkra dig om att dom använder skydd, både mot graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar.


    Då måste jag avslöja att jag vet deras relation
  • Anonym (??)
    Fantasilös skrev 2015-05-26 12:30:22 följande:

    Blev nästan orolig i början när folk skrev att det var naturligt, tur att det kom vettiga människor till slut som kunde tala om att det är sjukt!


    Eller hur!
  • Anonym (??)
    Ascendere skrev 2015-05-26 13:20:58 följande:

    Ni som tycker detta är sjukt, tycker ni även det är sjukt att TS har sex med någon annan än sin dotters andra förälder, dvs sin sambo?


    Skillnaden är att jag och min sambo redan är ett par. Det gör att min dotter och hans son blir styvsyskon, även om de inte känner sig som det. Därför tycker jag det är fel att de har sexuellt umgänge.
  • Anonym (??)
    Anonym (?) skrev 2015-05-26 08:58:56 följande:

    Hur gamla är de, ts??


    Tjejen 16, killen är snart 18.
  • Anonym (??)
    Philanthropy skrev 2015-05-26 13:27:40 följande:
    Men vad är problemet liksom? Finns inget biologiskt band, så det handlar ju inte om incest. Bara för att du håller stenhårt på att benämna dem som styvsyskon så förändrar det inte faktum? Vad är det för ont som kommer utav det hela, undrar jag? 
    Familjelivet påverkas negativt för mig, dock vet jag inte vad min sambo tycker. Det känns bara så fel.
  • Anonym (??)
    Philanthropy skrev 2015-05-26 13:36:29 följande:
    På vilket vis påverkas det negativt menar du då? 
    Två par i familjen blir inte som en enda stor familj, utan som två par. Att dottern och bonusen troligen kommer ha sex med jämna mellanrum känns inte okej för min del..

    Dessutom kan relationen skita sig, hur blir det då när de tvingas bo under samma tak?
  • Anonym (??)
    Anonym (lst) skrev 2015-05-26 13:41:16 följande:

    Här ser man den totala dekadensen Sverige har sjunkit in i. Nuförtiden har gränserna tänjts så att det är fullkomligt normalt för 20-åriga tjejer att få kuk i varje hål efter krogen på lördagskvällen och den som ifrågasätter beteendet snudd på idiotförklaras. 

    Här är nu tydligen nästa steg i utvecklingen. TS, ignorera idioterna i tråden, du har helt rätt i att det inte är normalt att din dotter och killen har sex. Ingenting är heligt nuförtiden. Med denna utveckling som vi har idag kan jag tänka mig att incest är helt normaliserat i Sverige om 20-30 år.


Svar på tråden Min dotter och bonusen hade nyss sex?!