• Anonym (Wtf)

    Min dotter och bonusen hade nyss sex?!

    Det var det mest sjuka jag hört från er!!! Hur fan kan ni alla påstå att det inte är någon fara. De ska förställa som en gemensam fakking familj för helvete. Det är olämpligt, äckligt, respektlöst mot er och perverst. Jag hade sett till att de genast slutar och upprepar det sig en enda gång till: SLÄNG UT Dom!

    TS ta inte råd från några unga kåta tonåringar som själva inte fått nåt ligg på ett halvår och tror att de ger bra förslag på hur du inte ska lägga dig i. Stoppa era barn omedelbart!

  • Anonym (Wtf)

    Vänta, ska bara hämta en hink så jag kan spy!

  • Anonym (Wtf)
    Kereza skrev 2015-05-26 17:40:29 följande:

    Nu har ju jag då inga barn - men visst, hellre det än att hans ungar raggar på MIG...

    Men du måste ju inse att ni har tagit två tonåringar utan familjeband och satt dem i samma hus?

    Hur mycket du och din partner än anser att ni är en familj så ÄR de inte syskon - det funkar inte så.

    Det här är mer som att ta två random heterosexuella människor av motsatt kön på stan och sätta dem i ett rum tillsammans och tro att deras relation ska bli syskonlig istället för sexuell.

    Det är liksom helt verklighetsfrånvänt.

    Om de hade blir ett par nu då, och säger till dig att "Nejmen mamma, du får inte ha sex med den karln - han är ju min svärfar - det är ju sjukt!" hade du ansett att du var familj med din man då, snarare än kärlek/sexuell partner? För att någon SA det till dig?

    Eller handlar det om vem som är äldst, eller vem som blev ett par först? Någon sorts "herre på täppan" grej?

    Det är tyvärr bara att inse; de är inte syskon - de är två vanliga tonåringar som försatts i en intim situation - av er, till på köpet - och som reagerar som de flesta könsmogna människor skulle göra; med nyfikenhet och intresse av sexuell art.


    Skriver du dina inlägg bara för att du vill ha en reaktion elr? En chockartad sådan! För jag kan inte tro mina ögon när jag läser inlägget.

    Skynda någon och ge mig en hink. Nu måste jag spy igen!
  • Anonym (Wtf)
    Anonym (??) skrev 2015-05-26 17:23:08 följande:

    Min fråga är: Om ditt barn och din sambos barn hade sex, skulle du vara helt okej med det?


    Du gör helt rätt som ifrågasätter denna människa som verkar ha förlorat all moral.

    Hoppas du förstår vad du som mamma behöver göra för att gå vidare och strunta i dessa absurda förslag och rekommendationer.
  • Anonym (Wtf)
    Anonym (??) skrev 2015-05-26 23:31:35 följande:

    Vad föreslår du?


    Lyssna noga nu folk. Här kommer det enda rationella svaret! ...

    Jag hade sagt till min dotter: hade du träffat sonen först, innan jag och mannen ens börjat ses. Så hade det varit din pojkvän. Då hade jag aldrig någonsin börjat umgås med din pojkväns pappa och börjat ha sex med honom. Oavsett om jag hade blivit galet kär i honom. För din skull, hade jag struntat i honom.

    Du däremot, sket i detta och satte inte stop för det. en tjej som har något vett i sig hade t.o.m ignorerat sina känslor så om detta handlar enbart om sex - då är det bara mer absurd än något annat. Alla som är på mamman och säger att men hallååå duuu, dom är inte syskon och det finns inget du kan göra. Öööö man kan fan hålla ihop benen elr när det kommer till låtsassyskon. Lite moral får vi väl ha kvar även om det är 2015. Samma gäller för killen förstås. Kom igen mamma. Sånt hör vet du innerst inne. Annars hade du aldrig tvekat på det. Dessa människor som föreslår sex före familj har ju själva inte hamnat I din obekväma situation.
  • Anonym (Wtf)
    SupersurasunkSara skrev 2015-05-27 12:57:28 följande:

    Nu bor min ena bonusson, den som har åldern inne så att säga, långt bort och är inte här på umgänge, vi åker dit. Men om min dotter, som är i samma ålder, och han blir kära så gratulerar jag dem. Det finns inga som helst moraliska fel i detta som jag ser det.

    Vad är faran? Att man tvingas inse att ens älskade lilla dotter faktiskt börjar bli vuxen med en vuxen kvinnas behov? VARFÖR ska man, för en annan persons skull, riskera att missa det som kanske blir ens största kärlek i livet? HUR kan man som förälder ens tänka på att kräva det av sitt barn?? För mig vore det mer rätt att isf göra slut med pappan.


    Det är elr kanske blir mammans stora kärlek med pappan. Varför ska mamman göra slut och gå miste om livets stora kärlek? Varför ska barnen ens tänka tanken på och ha sex med varandra? Finns det inga andra, kåta och omogna ungdomar att ha sex med? Mamman hann först och har haft ett förhållande längst. Just därför ska barnen backa! Ge er nu!
  • Anonym (Wtf)
    Kereza skrev 2015-05-28 06:35:31 följande:

    Jaha, så du spyr när människor träffas på en hemmafest och blir ett par också? För det är ju i princip det som hänt; två främlingar har träffats i en trygg och nära miljö, och blivit tända på varann - inget konstigt, eller äckligt, alls.


    Förutom att deras föräldrar också har sex och bor ihop. Bläääää
  • Anonym (Wtf)
    MammAmma skrev 2015-05-28 14:41:34 följande:

    Eh, nej de är inte syskon. Varken tekniskt, hypotetiskt, praktiskt, juridiskt, bildligt, teoretiskt, moraliskt eller nåt annat sätt som jag kanske missat, och de har lika stor rätt att ligga med varann som TS och hennes sambo har.

    Bryt dig ut ur din förvrängda moraliska kokong och sälla dig till oss logiskt och rationellt tänkande människor -_-


    Om på något sätt så moraliskt!
  • Anonym (Wtf)
    Anonym (odekadent) skrev 2015-05-28 17:27:30 följande:

    Ja visst handlar det om respekt, respekt mot andra, men i dagens Sverige så existerar bara respekt för sig själv


    Heja heja! Skönt att höra detta så slipper man förlora förtroendet för mänskligheten. Härligt att det finns fler som värnar om saker och ting som "respekt" och "moral". Hos mig går båda två före en knullkompis. Framförallt om det hade varit mammas sambos son. YIKES!
Svar på tråden Min dotter och bonusen hade nyss sex?!