• Anonym (Anna)

    Vad ska jag göra? Vill bara försvinna

    Snälla! Ta kontakt med dina vänner hemifrån. Be om hjälp att hitta bostad. Har du släkt där hemma, familjen? Planera en flytt med dom vänner du har hemma. När allt är klart så bara lämna. Han kommer inte att bli bättre än så här. Han kommer att göra dig ännu mer illa. Flytta medan du ff har ork. Han kommer att svika om och om igen. Det finns bara ett alternativ, flytta hem!!

  • Anonym (Anna)

    Även om du har tappat kontakten med de gamla vännerna så kanske det finns nån av dom som du kan känna att du litar på?

  • Anonym (Anna)
    Anonym (TS) skrev 2015-05-27 13:54:18 följande:

    Problemet är att jag vill att han ska vara den mannen...

    Men ärligt talat så tvivlar jag på om dom verkligen finns och jag vet inte om jag skulle orka börja om.


    Klart att dom finns. Jag träffade min när jag var 39. Han är 15 år yngre än mig och helt underbar på alla sätt. Varit ett par i 11 år nu. Klart att det finns nån för dig med. Min morfar va över 80 år när han träffade sin sista kärlek. Det är aldrig försent. Ge inte upp. Flytta och börja ditt nya liv. Önskar bara att du hade haft nån som kunde stötta dig.
  • Anonym (Anna)
    Anonym (TS) skrev 2015-05-27 14:08:14 följande:

    Men det var en familj jag ville ha... träffar jag någon när jag är 40 så är ju det kört, om jag inte vill få barn när jag är 50 (för det är uppenbarligen upp emot så lång tid det tar att få reda på vem någon är på riktigt...)

    =(


    Det finns fler sätt att bilda familj på. Min kille och jag va inne på att ha familjehem i flera år. Det blev inte av. Nu är vi för " gamla" och bekväma men har det jättebra med många gemensamma intressen. Ditt liv blir vad du gör det till men du måste hitta din inre drivkraft. Börja med att ta dig ur det destruktiva förhållande du befinner dig i och ta resten som det kommer. Du kanske har gamla intressen som ligger o gror o vill vakna till liv. Köpa ett husdjur kanske? Det är ett stort sällskap.
  • Anonym (Anna)

    Nu är vi många som har försökt att "prata" med dig men det verkar inte som att det går in riktigt, eller om du inte orkar, jag vet inte men innerst inne förstår du väl att du inte kan leva med en sån kille. Du kan bara resa dig upp och ta tag i det. Fundera på om det finns nån i din hemstad som kan stötta dig. Vi här kan inte göra mer för dig än att råda. Bollen ligger hos dig. Olycklig eller chans att bli lycklig.

Svar på tråden Vad ska jag göra? Vill bara försvinna