• Anonym (a)

    Familjeliv raderar och censurerar-VARFÖR?

    Familjeliv ägs av ett privat, vinstdrivande företag. De bestämmer till 100 % vem som får skriva och vad de får skriva i sitt eget forum. Precis som du skulle få bestämma om det var ditt forum.

    De är dessutom skyldiga enligt lag att ta bort och moderera inlägg som innehåller till exempel kränkningar, dödshot eller hets mot folkgrupp, annars riskerar de som domänägare att ställas till svars för dessa lagbrott. 

    I övrigt får de ta bort precis vad de känner för. Det är ju deras forum. Men du, du tror inte att det finns mer lämpade sidor för dig om du vill skriva precis vad du vill? Flashback till exempel har ju rätt få regler och dessutom ett flertal sektioner i forumet som verkar passa dina intressen. Det här är ju i grund och botten ett familjeforum, så om du vill snacka invandraren intelligens, kvinnors rövhål och liknande finns det mer passande forum.

    Att Familjeliv rensar i sitt egna, privatägda forum från saker de inte vill ska representera sin sida kan du inte göra något åt. Det är helt deras rätt.

  • Anonym (a)

    Vår lagstiftade yttrandefrihet och skydd mot censur är förövrigt gentemot staten, inte privata företag eller privatpersoner. Lika lite som att jag behöver släppa in dig i mitt vardagsrum och låta dig skrika om "äckliga tiggare" måste familjeliv låta dig raljera om precis vad du vill i deras forum.

Svar på tråden Familjeliv raderar och censurerar-VARFÖR?