• SponsraVM

    Jag har en vidrig kvinnosyn.

    grind skrev 2015-05-31 19:21:04 följande:
    Jag har också en vidrig kvinnosyn. Dock finns det verkligen ingen anledning att vara riktig vän med en kvinna. Hon har inget att erbjuda.

    Dock måste man tvinga sig att respektera kvinnor man träffar i vardagen även om det är svårt.
    Tror du att du hade haft lättare att respektera kvinnor om feminism inte existerade?
  • SponsraVM
    Anonym (Tjej) skrev 2015-05-31 19:45:51 följande:
    Känner likadant om män. Ni duger inte till annat. Ni har en kuk som jag vill leka med.

    När jag i framtiden vill fortplanta mig behöver jag lite sperma också.

    Resten fixar jag själv.
    Fast du är ju beroende av mäns teknologi, mäns vetenskap, mäns infrastruktur, mäns pengar och mäns idéer. Så det du skriver är ju verkligen rent bullshit. Och nej du fixar inte de sakerna själv.
  • SponsraVM
    xibaty9187 skrev 2015-06-02 08:12:46 följande:
    Raskenstam, nu har jag inga planer på att försöka diskutera med dig. Jag är väl medveten om att alla försök till diskussion med dig slutar med ett av två svar:
    - Du ignorerar motparten, eller
    - Du kommer med "Hahaha, tror du jag bryr mig eller?! Du är ju kvinna/man med smarta åsikter och jag skiter i allt du säger!"

    Och detta är btw samma metod som min farbror använder för att diskutera, vilket gör att jag redan sedan barnsben blev trött på den. Han är för övrigt oskuld och levde i sin mammas källare tills han var 37, vilket jag bara kan förutsätta är ett öde han delar med dig... och om inte så måste jag bara påpeka, att de två ligg du haft i ditt liv inte bevisar din tes om att alla kvinnor är si och så.

    Nu till saken! Jag tycker själv att denna trådstart är intressant, så skulle du inte kunna ta och starta en egen tråd istället? Kalla den till exempel "Här samlas alla vi som vill diskutera hur värdelösa kvinnor är." Jag lovar att du inte kommer att se röken av folk med intelligenta åsikter där, och där kan du få spy ut dig så mycket du bara önskar, jag lovar! :) Men förstör inte den här diskussionen plis?
    Varför lägger du ens ned tid på att svara henne?
Svar på tråden Jag har en vidrig kvinnosyn.