• Rixa

    Jag har en vidrig kvinnosyn.

    Anonym (raskenstam) skrev 2015-05-31 19:17:58 följande:
    Har förövrigt sett mer resultat än du skulle kunna drömma om. Har förövrigt arbetat som livvakt åt en person i Tjeckoslovakien. Närmare bestämt 6 år.
    Läste tråden från slutet och fick omedelbart upp en undring "Vilket ursprung har de?" Fick svaret här iaf från en. Känns tråkigt att du inte kommit längre med dig själv efter X antal år i Sverige. Inte bara i frågan som sådan utan även att du helt saknar respekt och tar över en annan människas tråd utan att med en stavelse besvara det som står i TS. Starta en egen om du har något vettigt att ventilera.

    TS: Du går miste om mycket i livet vilket du verkar ha fått ett medvetande om. Du lever som så många andra i det förflutna och förmodligen är du märkt av uppväxt och påverkan. Det är nu 2015 som info till dig o flera som verkar ha missat det och det finns mängder av föreläsningar och utbildningar i ämnet. Sök dig till dem. Leta på nätet på din hemort och närliggande orter. Gå på dem så kommer du att upptäcka att du växer som människa. 
    "Säkert är att alla ska dö men inte lika säkert är det att alla levt sitt liv!"
  • Rixa
    Anonym (??) skrev 2015-06-01 17:32:35 följande:

    Vad finns det att tillägga, fitta ska knullas, enda syftet med kvinnan.


     


    På vad sätt tycker du ditt inlägg ger svar på TS? Ditt inlägg ger föga svar på TS frågeställning. TS verkar ha kommit en bit längre i sitt intellektuella jag än vad du gjort. Ge dig inte in i diskussioner du inte rår på genom att hålla dig till ämnet. 

    Läs TS samt inlägg #31
    "Säkert är att alla ska dö men inte lika säkert är det att alla levt sitt liv!"
  • Rixa
    Anonym (koskit) skrev 2015-05-31 22:50:31 följande:

    Finns det ingenting man kan göra för att inte känna så här? jag vill ju kunna ha vackra tjejkompisar utan att känna att jag måste sätta på dom, de är inte så att jag inte trivs med att umgås med tjejer snarare tvärtom att jag känner lycka men samtidigt har jag det sexuella behovet.

    kan man ha ett förhållande och samtidigt umgås med andra tjejer kanske? säg att du som läser detta och jag skulle haft ett förhållande - skulle du då ta illa upp om jag umgicks med andra tjejer när inte du var med?


    Finns massor att göra. Men det utifrån dig sj du måste jobba. Någonstans har ditt utvecklande stannat på ett primitivt stadium där du reagerar värre än hanhundar. En hanhund kan utan tvekan leka/umgås med tikar som ej är i löp medan du tydligen inte kan umgås med kvinnor alls utan att känna sexuell attraktion. 

    Vad säger denna liknelser om dig som person? Var har du fått det ifrån? Vad skiljer dig från andra grabbar med syn på människor som människor oavsett kön?

    Mina söner lider inte av samma fenomen som du gör. 

    Börja med att besvara dessa frågor för dig själv. Meddela gärna svaret här.
    "Säkert är att alla ska dö men inte lika säkert är det att alla levt sitt liv!"
  • Rixa
    Anonym (koskit) skrev 2015-06-01 22:43:19 följande:
    Kanske har det att göra med att jag inte umgås med tjejer i min vardag. Senast jag hade chansen till det var i skolan. Gick sedan en mans dominerad linje i gymnasiet och därefter när jag skaffade jobb så har jag arbetat med ett 100 tals män men endast 3 st tjejer :'(

    Blir ledsen när jag tänker på att det jobb jag gillar och trivs med är så grovt dominerat utav män som det är - tänker byta till ett mer balanserat yrke till sommarn/hösten eftersom att jag vill ha mer tjejer runt om mig i min vardag - funderar på att bli badvakt eller nått sånt även fast jag antagligen kommer tjäna mycket mindre.
    Njaaa, har svårt att tänka mig att enbart det har påverkat dig. Jag känner många med samma historia som inte har din syn bl a mina söner som är svetsare o elektriker. Fördjupa dig mer. Vad bottnar det i? Hur har snacket gått hemma hos dig när du var barn? 

    Jag vet inte, men får en känsla av att du är lättpåverkad utan att ha hittat dig själv och ditt eget space runt dig. Tvärtemot dig har jag som kvinna alltid jobbat i en mansdominans och vet hur jargongen går. Har haft många och djupa samtal med män som inte gillar jargongen och mår dåligt i den utan att stå upp för vad de tycker. Heder åt min yngsta son..... han klarar inte heller att stå upp för vad han tycker men han lämnar alltid fikarummet lr lokalen när det blir rasistiska eller sexistiska diskussioner. 

    Och heder åt dig som har insett ditt problem och vill ta itu med det!
    "Säkert är att alla ska dö men inte lika säkert är det att alla levt sitt liv!"
  • Rixa
    Anonym (.) skrev 2015-06-01 23:25:41 följande:
    Varför tror du kvinnor utvecklat dold ägglossning?
    Som svar på vilken fråga? Varför ställer du den frågan med citat på mitt inlägg? 

    På vad sätt tycker du "dold ägglossning" (vad nu det är för nåt) kan förtydliga lr ge svar på TS frågeställning? 
    "Säkert är att alla ska dö men inte lika säkert är det att alla levt sitt liv!"
  • Rixa
    Anonym (j) skrev 2015-06-01 23:11:31 följande:
    han har suttit och klurat på frågan om glasrutan hela eftermiddagen så han måste nog sova nu.
    Men smartare blev han inte. Avskyr när jag ger mig iväg OT men vissa är omöjliga att släppa i deras deras försök till upprättelse i sin föråldrade syn o sin icke existerande utveckling som människa. Om somliga finns inget hopp.
    Anonym (raskenstam) skrev 2015-06-01 23:26:52 följande:
    Det är sant.
    Inte själva fönsterrutan.. mer om en kvinnlig glasmästare.. Vilket iofs är lite obehagligt. Då är världen väldigt liten och så.. haha

    Finns en risk att det då är en som börjar på (S) och ockuperade dörren där jag bor. Jäkla liv var det haha
    Har du ff inte förstått att du lever i en annan värld än där du kommer ifrån? Hur länge har du bott i Sverige? Kanske dags för dig att ta itu med din personliga utveckling precis som TS försöker göra. 
    "Säkert är att alla ska dö men inte lika säkert är det att alla levt sitt liv!"
  • Rixa
    SponsraVM skrev 2015-06-01 23:58:58 följande:
    Fast du är ju beroende av mäns teknologi, mäns vetenskap, mäns infrastruktur, mäns pengar och mäns idéer. Så det du skriver är ju verkligen rent bullshit. Och nej du fixar inte de sakerna själv.
    Men va f..... Håll er till TS! Starta egna trådar om ni vill diskutera likvärdigt ämne men med eget perspektiv. 
    "Säkert är att alla ska dö men inte lika säkert är det att alla levt sitt liv!"
  • Rixa
    Anonym (koskit) skrev 2015-06-02 18:50:08 följande:

    Ja vet inte riktigt på vilket sätt jag ska kunna få hjälp med att kunna vara vän med tjejer när ni bara kastar paj på varandra? Jag vill kunna känna kärlek till tjejer som enbart vänner utan sexuella inslag. Är det sexuellt t.ex. om man ligger tätt intill varandra i en soffa och kollar på film? - jag älskar mer att ligga tätt intill en tjej och känna hennes värme istället för att ha sex med henne.


    Beror på hur ni ligger. Slut tänk kvinnor o män, tänkt människor. Gå på din känsla om det är en människa som är en vän lr en tjej du är intresserad av som kvinna. 

    Är det en potentiell vän gör du som du gör med dina manliga vänner. Brukar du ligga tillsammans med dem i soffan gör du det även med den kvinnliga potentiella vännen. Om du inte brukar ligga med dina manliga vänner i soffan gör du det heller inte med henne. Varför gör du det så komplicerat? 
    "Säkert är att alla ska dö men inte lika säkert är det att alla levt sitt liv!"
Svar på tråden Jag har en vidrig kvinnosyn.