• Dixie

    Dagis kräver oss på pengar

    Ingår det i ert åtagande som medlemmar i föräldrakooperativet att arbeta 2 dagar på förskolan? 

  • Dixie
    emliz skrev 2015-06-02 09:45:47 följande:
    Alla säger att det är jag som är medlem och ägare för dagiset, hur kommer det sej då att vi inte kunnat bestämma/föreslå något? När vi pratade om inskolning frågade vi om dom kunde öppna 30 min tidigare o dom sa att det var ok, det skulle gå att lösa. Men när hon väl började kunde dom inte alls öppna tidigare, dom hade inte ens tagit upp det med styrelsen. Då känner man sej inte alls delaktig. Sen har vi förlorat 6 arbetstimmar pga att dom har försovit sej, o detta på ett halv år. Det är inget vi får kompensation för men nu ska dom kräva oss på ytterligare 1000 kr?
    det verkar ju inte som ni riktigt har förstått vad ett föräldrakooperativ betyder!? Varför har inte ni tagit upp dessa frågor med styrelsen, det är väl i så fall i ert intresse? Vilka är "dom" som borde ha gjort det? 

    Ni har ju ingått ett avtal där ni ska göra en arbetsinsats, kan ni inte göra detta är det ju självklart att ni ska kompensera övrig för detta? varför ska andra familjer ställa upp för er om ni inte gör något själv för förskolan? 
Svar på tråden Dagis kräver oss på pengar