Inlägg från: Anonym (Mumin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mumin)

    Varför störs sig andra att jag har silikon?

    Avundsjuk på sillisar? ? Inte det minsta. Snarare är nog de som känner sig tvungna att operera brösten avundsjuk på de som har snygga, naturliga bröstet.

  • Anonym (Mumin)
    Anonym (Tjej) skrev 2015-06-01 21:50:19 följande:

    För att snacket går.. Nej inte i min umgängeskrets heller men dom som vet dom vet och i bland frågar någon sen så sprids det den vägen, gör mig inget så länge jag inte behöver bli klassad som någon bimbo som mår dåligt, för det gör jag inte och har heller aldrig gjort i någon större utsträckning. Relativt enkelt var väl att ta i, många kan inte hosta upp 50 000 och lägga på sig själv.


    Ah, så det är att man har råd som man är avundsjuk på? Inte sillisarna utan pengarna?

    Att man har åsikter betyder inte att man är avundsjuk. Man kan t.ex. tycka det är synd att vissa känner behov av att göra icke-medicinskt motiverade operationer för utseendets skull och operera in material i sin kropp för att kunna visa upp en stor byst. Bara för att de inte håller med dig betyder det inte att de är avundsjuka.
  • Anonym (Mumin)
    Anonym (Tjej) skrev 2015-06-01 22:23:54 följande:

    Jag ljuger inte om någon frågar, annars säger jag inget om brösten, har heller inget behov att gå i urringat varje dag.


    Är det många som frågar dig om dina bröst? ???? Har relativt fasta e-kupor och aldrig varit med om det. Kanske beror på att de är naturliga. Brukar ju vara rätt uppenbart när de inte är det.

    Helt ärligt, dina bröst ditt val. Majoriteten bryr sig inte. De som är negativa är det med största sannolikhet för att de är emot att operera sig för att uppnå ett skönhetsideal eller liknande, inte för att de är avundsjuka. Håller du inte med dem så stå för din grej, men anklaga dem inte för att vara avundsjuka. Utgångspunkten i diskussionen blir då bara fel från början. Bara för att man är kritisk betyder det absolut inte att man är avundsjuk och opererar man sig enbart för utseendets skull får man nog appceptera att vissa tycker man är en bimbo
Svar på tråden Varför störs sig andra att jag har silikon?