Inlägg från: Anonym (Madeleine) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Madeleine)

    Varför störs sig andra att jag har silikon?

    Vet inte, tror att det bygger på fördomar om hur du är som person kanske?

    När jag var ung var jag smal med (i relation till kroppen) stora bröst (naturligt). Det var väldigt många som kommenterade mina bröst - och oftas på ett otrevligt sätt.

    Så nånting är det med bröst som stör. Jag tror man kopplar det till ytlighet helt enkelt (och då i synnerhet om silikon är inblandat) och att man kopplar ytlighet till dumhet.

  • Anonym (Madeleine)
    Anonym (:)) skrev 2015-06-02 07:23:47 följande:

    Det vissa inte förstår är att många mår dåligt över sina bröst, känner sig okvinnlig osv... Att skaffa en bikini är en börda att gå med vadderade bh under sommaren, är som ha en vinter mössa på... Att åka utomlands där vissa springer toppless är jobbigt!!! Inge kul!!! Många av oss vill/ ska göra det får att må bra!!! Inte för att gå runt och visa upp dom!!! Och tro att man blir värsta sexiga bruden... Det finns såna med, men de kommer inte må bättre av att fixa dom.. För dom kommer aldrig bli nöjda... Nästan alla av mina vänner har gjort dom.. De var runt 20-25år då, jag tänkte vänta tills jag var 40, liten pressent till mig själv ;)... Nu är jag där :) En dag innan slut betalningen + jag, är gravid :) Så jag skjuter fram de två år till :))) Men dom ska göras :))) Och det lilla dom har växt nu, vilken skillnad vilken glädje :) 85000kr är inte mycket när det är en investering på sig själv, något som kommer göra en glad :) Men man ska tänka igenom varför man ska/göra dom... Man ska inte tro så fort man fått dom ska man må kanon... Gör dom av rätt anledning :) Har haft över 15år på mig att tänka ;)


  • Anonym (Madeleine)

    Skulle kommentera anonyms citat också ... Men svaret for iväg.

    Men kanske kan det vara det du skriver som stör vissa - att de tror att man tror att man är "värsta sexiga bruden"?

Svar på tråden Varför störs sig andra att jag har silikon?