• Sheldore

    Hade ni förlåtit detta?!?

    Hm, när man bråkar/grälar så reagerar man olika, och jag reagerade förr på samma sätt, jag ville få en paus/gå ifrån så man inte sa dumma saker bara för att jag var arg. Dock så reagerade mitt ex på samma sätt som du o tolkade det som jag inte brydde mig om henne. Men det handlade om att jag ville få lugna ner mig o inte säga saker som man sen får ångra.

  • Sheldore

    Skulle dock göra på samma sätt om någon låste mig ute, då skulle jag också sova någon annan stans den natten, må så vara att det blir på en parkbänk, men skulle inte förnedra mig själv genom att komma o knacka på igen när jag inte blev insläpp tidigare

  • Sheldore
    Anonym (ajajaj) skrev 2015-06-03 23:28:29 följande:

    Man kan inte göra vad? Är väl fullt normalt att rensa huvudet efter ett större gräl. Är en annan sak att bara sticka och inte komma tillbaka på några dagar men som det verkar så kom han tillbaks efter någon timme? Att sedan inte bli insläppt i sitt eget hem är en rejäl kränkning så jag förstår att din man är upprörd.


    Instämmer. Skulle jag inte bli insläppt så skulle jag inte heller komma hem den natten
  • Sheldore

    Du får inse att han kommer inte komma hem ikväll. Men är säker bättre imorgon

  • Sheldore
    Emmispemmis skrev 2015-06-04 00:23:33 följande:
    Ni menar det? Det är många i tråden som verkar tycka så. Jag tycker det absolut är maken som borde be om ursäkt.
    Absolut inte. Varför skulle han göra det, han kom hem efter att gått ut o lugna ner sig men blir då inte insläppt. Om någon skall be om ursäkt är det TS
  • Sheldore
    Emmispemmis skrev 2015-06-04 00:31:28 följande:

    Men de bråkade ju inte alls. Ts var ledsen och behövde tröst och maken gick hemifrån utan ett ord.


    Tycker du det låter särskilt troligt ??
  • Sheldore
    Emmispemmis skrev 2015-06-04 00:44:02 följande:
    Jag utgår från trådstarten. Vad annat kan jag göra?
    Anonym (-) skrev 2015-06-04 00:40:50 följande:

    Vi vet inget om hur ofta TS gråter, varför hon började gråta, vad det brukar handla om, vad som hänt vid tidigare tillfällen eller hur deras förhållande i övrigt ser ut mm. Det kan finnas en mängd skäl till att han inte klarar att bemöta henne när hon gråter utan att först få lugna ner sig.


    Jag tycker det minsta man kan begära är att maken skulle meddelat att han går ut.

    Men där ser man hur olika folk är. Jag hade blivit oerhört sårad om min man gått ut utan ett ord. Om han däremot skulle hållit i dörren en stund och vögrat släppa in mig, hade jag blivit på sin höjd lite irriterad och gastat till att han ska sluta löjla sig. Sen hade jag börjat tänka till, och funderat på varför han var så sårad att han inte vlii släppa in mig.
    Ja vi ser alla lite olika på detta, o inget konstigt med det. Men en ska är säker, den dagen jag inte blir insläppt i mitt eget hem, då kommer jag inte försöka en gång till
  • Sheldore
    j a d e d skrev 2015-06-04 00:44:37 följande:

    Kan man verkligen inte hantera sina privata angelägenheter utan att kasta sig över internet för att få medhåll? På vilket sätt hjälper det? Finns det ingen vän som pallar lyssna i luren eller nåt?

    Men okej. Frågor. Varför var du ledsen, och mådde dåligt? Hade det månne något med er relation att göra? I vilka situationer brukar din man bara dra utan ett ord?

    Vad säger han om det beteendet när ni pratat om det efteråt?

    Varför släppte du inte in honom i ert hem?


    Ja det var bra frågor, hoppas vi kan få ett svar
  • Sheldore
    Emmispemmis skrev 2015-06-04 00:49:23 följande:
    Oj, så olika det är. Ett av de stora skälen varför det tog slut mellan mig och mitt ex var att han gick om vi bråkade. Jag upplevde det som oerhört sårande.

    Men det är ju så, man måste hitta nån vars sätt att lösa konflikter passar en själv. Nån skriker, en annan surar, några få klarar av att prata konstruktivt. Jobbar på det sistnämnda själv.
    Själv så behövde jag få ta en promenad o lugna ner mig o tänka igenom det som hänt/sagts.
  • Sheldore
    Emmispemmis skrev 2015-06-04 01:00:43 följande:
    Rent teoretiskt kan jag väl förstå det, men fungerar själv oerhört dåligt ihop med folk som reagerar så. Det ligger så långt från mitt sätt. Att nån däremot skulle hålla emot en dörr lite skulle jag inte reagera nämnvärt på.

    Jag ska faktiskt tänka på den här diskussionen nästa gång jag och maken bråkar. Vi har varit ihop i många år, men det kan ju hända att nån sak som jag upplever är superliten låter stor i hans öron och vice versa.
    Funkade grymt dåligt med mitt ex också, men kan ju vara därför det är just ett ex :)
  • Sheldore
    j a d e d skrev 2015-06-04 01:05:37 följande:
    Klart det inte kommer svar. Här är det tänkt att man ska hålla med bara.
    Är inte alls inne på att hålla med Ts, tvärt om. Men å andra sida är klockan mycket o jag kanske inte tänker helt klart :)
  • Sheldore
    j a d e d skrev 2015-06-04 01:10:20 följande:
    TS vill antagligen ha medhåll, menar jag. Om hon får det är ju inte särskilt sannolikt. Lyckligtvis finns andra som orkar analysera hennes problem åt henne i detalj.
    Jo, jag är lite för trött för det, ska nog ta o krypa ner i sängen istället
Svar på tråden Hade ni förlåtit detta?!?