• Micka82

    IVF SAHLGRENSKA HÖSTEN 2015

    Hej. Vi ska också göra FET efter sommaren. Gjorde ett misslyckat ET nu i juni ????. Har inget exakt datum än.

    Tycker också personalen är trevlig på Sahlgrenska

  • Micka82

    Hej. Ja Gweny då ligger vi lika. Ska också ringa på måndag och höra när nästa blir. Tyvärr bara ett i frysen. Fem ägg fick vi ut och alla hade blivit befruktade men bara ett klarade tyvärr femdagarsodlingen. Så sen är det bara att börja om proceduren igen, om det inte funkar nästa gång vilket det förståss gör ;)

    Jag är 32 och min man 33. Vi gjorde utredning i Skövde och fick remiss till Sahlgrenska i höstas. Fem månaders väntan, första mötet var i April. 2,5 års barnförsök tidigare med ett tidigt missfall för två år sedan.

    Lycka till ni som ska påbörja till hösten. Tyckte det var väldigt skönt när man kom igång. Hatar att vänta.

    Bra initiativ med en sån här tråd. Har ingen omkring mig i samma situation så känner mig lite ensam ibland. Alla andra verkar bli gravida så fort de bestämmer sig. Nu ska man ju inte haka upp sig på det förståss. Hjälper ju inte att älta det.

  • Micka82

    Ingen aning Gweny. Den som verkade starkast satte de in efter två dagar. Två var så svaga att de inte gick vidare med dessa. De andra två sa de att de valde att köra femdagars på och vi fick brev om att en klarade infrysningen. Får fråga varför de valde att göra så när jag pratar med dem. Men får ju hoppas de vet vad de gör. Men hade ju kanske varit skönare med fler tvådagars i frysen...

  • Micka82

    Jaha vecka 38 tidigast är det dags för FET. Känns ju som en evighet... Men får försöka njuta av sommaren då :)

    Gweny: anledningen var att ingen av de fyra tvådagars såg tillräckligt bra ut att frysa in så två av dessa fick en andra chans genom en femdagarsodling och då blev det ena tillräckligt bra att frysa in. Suck... kändes ju inte så bra att de var så veka. Men ett är ju bättre än inget

  • Micka82

    Haha ja det kanske du gjorde :) Nej jag tror inte det. Skulle ju tajmas in med ägglossning i september så då blev det den veckan troligtvis.

    Ha en bra sommar du också :)

  • Micka82

    Hejsan.

    Nu börjar det närma sig nytt försök för oss också. FET inplanerat till slutet av september.

    Borde vara dumt med "hemmaförsök" kommande ägglossning då va? Eller spelar det ingen roll? Någon som vet? :)

  • Micka82

    Gweny: vårt Första försök med FET. Gjort ett misslyckat ET innan.

    Tyvärr inga fler i frysen så funkar det inte blir det hela svängen igen.

    Lycka till med ditt försök :)

Svar på tråden IVF SAHLGRENSKA HÖSTEN 2015