Inlägg från: Anonym (Lilly) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lilly)

    Är det så fel att vilja bli lyxhustru?

    Du frågar om det är fel att vilja vara lyxhustru, men sedan visar det sig att ni ska bo i en liten lägenhet och du ska handla kläder på Ullared. Det kallar jag inte lyx.

    Vad är plan B, om han lämnar dig eller du vill lämna?

  • Anonym (Lilly)
    Anonym (Anna den late) skrev 2015-06-20 13:06:24 följande:
    Jag har försörjt mig själv helt sedan jag slutade gymnasiet och delvis sedan jag var 15. Det kanske har gett mig lite stolthet, men vad skall man med stolthet till egentligen?

    Är det inte ett dåligt jobb? Har du själv jobbat dubbelpass hela julhelgen med dementa som gör i blöjan och nyper dig i stjärten medans alla andra är hemma, lyckliga, lediga och firar jul? Så har mina 4 senaste jular sett ut.
    Och då är enda alternativet att bli hemmafru (det heter inte lyxhustru, eftersom du inte ska leva i lyx)?

    Och du, du är inte den enda som jobbar helger med gamla människor. Och att du gör det, och att du jobbar dubbelskift flera jular i rad, är ditt eget val.
  • Anonym (Lilly)
    Anonym (Anna den late) skrev 2015-06-20 13:50:31 följande:

    Nej det är inte mitt eget val. Andra människor har familjer och jag har fasen inte hjärta att lämna stället hela julen med totalt inkompetenta vikarier som inte kan svenska. Så vad har jag för val?
    Utbilda dig till något annat? Du väljer vad du vill göra, ingen annan. Ta av dig offerkoftan. Världen går inte under om du är hemma.

    Men om det nu är så synd om de gamla och dina arbetskamrater, hur kan du då lämna dom för att gå hemma? Hur har du hjärta till det?

    Ditt resonemang går inte ihop.


Svar på tråden Är det så fel att vilja bli lyxhustru?