• malintherese01

    Vecka 34, nån som vill följas åt sista veckorna? :)

    Är beräknad 6 augusti, nån som vill dela tankar dom sista veckorna? :)

  • Svar på tråden Vecka 34, nån som vill följas åt sista veckorna? :)
  • Kvinna30plus

    Ursäkta det äckliga men Idag kom en genomskinlig klump i trosan...slempropp? Har rikliga flytningar emellanåt men dessa brukar vara vita det idag var genomskinligt å geleaktigt...Läst att det kan komma upp till en vecka innan förlossning ändå....beräknad till 6 augusti enligt rul men 29 juli enligt sista mensen...

  • Eliluc
    Efter4kommer5 skrev 2015-07-19 19:00:57 följande:

    Hur kändes det att göra en hinnsvepning?


    Det är ju inte direkt jätte bekvämt , men tyckte ändå att det gick fort och det finns saker som gör ondare ?? skall du göra en hinnsvepning ?
  • malintherese01

    Jag har 6 dagar kvar idag, och har sååå otroligt ont i höfter och fogar. Sitter i princip i soffan hela dagarna och håller på att bli knäpp.

    Vill bara att bebis ska komma ut nu, men har inga känningar mer än sammandragningar ofta på kvällen (men dom gör inte ont)

    Dock får jag som "elstötar" eller som knivhugg ner i blygdbenet som gör förbannat ont! Läste att de kan vara bebis som klämmer nån nerv? Nån som känner igen det?

  • älskalivet

    Hej allihop!

    Hoppas ni har det bra. Är det ngn som fått bebis ännu? Vi har fått en flicka för drygt en vecka sedan. Jag blev tyvärr sjuk igen, 3-e graviditeten som slutade i havandeskapsförgiftning, blev inlagd och igångsatt. Sedan kom flickan i raketfart. Tyvärr mår jag fortfarande mycket dåligt. Först idag känns det lite bättre. 
    Jag önskar er alla lycka till!

  • Liten ekorre

    På förlossningen just nu. Håll tummar och tår för att det går snabbt och smidigt! Frekventa och smärtsamma värkar men bara tre cm öppen än...

  • aleakim

    Vår David kom den 15:e, elva dagar över tiden. Liten kille på 2950 gram och 48 cm :)


    W och liten i magen :)
Svar på tråden Vecka 34, nån som vill följas åt sista veckorna? :)