• Anonym (nn)

    När får killar bli påpassade?

    Du kan få en kopp te om du är förkyld. Skrattande

  • Anonym (nn)
    Anonym (R) skrev 2015-06-24 22:00:32 följande:

    Tycker du det är något eftersträvansvärt att känna sig som ett offer? För det tycker inte jag, jag hade hellre haft en killes icke-offerstatus...

    Och det är killar som själva måste initiera och stå upp för att de har rätt att inte alltid vara starka, det kan inte tjejer göra åt er. Vi kan däremot stötta er. Jag stöttar dig och alla andra killar som vill visa svaghet (jag kan dock inte stötta att någon, tjej eller kille, ska behöva känna sig som ett offer).


    Bra
  • Anonym (nn)
    Anonym (Killen) skrev 2015-06-25 09:10:16 följande:
    Så det är kvinnor som ska stå upp för och initiera när män behandlar dem illa? 

    Varför tjatas det alltid på att samhället behandlar kvinnor illa, hur samhället och män ska ändra på sig för att vara mer schyssta åt kvinnor?

    Men när samhället vill att män ska vara starka så är det återigen männen som ska göra något åt det. Vart var rättvisan och logiken i det?
    Men det är väl bara att vara stark nog att kunna vara svag?
  • Anonym (nn)
    Anonym (Killen) skrev 2015-06-25 09:24:42 följande:

    Med andra ord jag är trött på pressen det är att vara man.


    Nu får du nog ta och rycka upp dig lite. Det är inte så lätt att vara kvinna heller alla gånger och även om jag är kvinna så får jag inte bryta ihop. Så jag vet vad du menar, men så kan det vara i livet ibland..
  • Anonym (nn)
    Anonym (pp) skrev 2015-06-25 15:30:26 följande:
    Kvinnor gör allt det, plus är gravida, föder barn, ska se ut som modeller, städar, lagar mat, sköter hemmet, tar hand om barnen, heltidsarbetar  osv osv. Var tycker du att det är orättvist?? Att kvinnor får mindre i lön?
    Tror TS tänker sig denna problem främst killar emellan. Känner pressen..
Svar på tråden När får killar bli påpassade?