• Nij06

    2 åring arg som ett bi efter förskolan

    Oscarsmamma84 skrev 2015-06-24 21:27:54 följande:

    Han har problem med sin mage som tyvärr inte e övergående. Men vi har fått hjälp så den är bättre nu så den borde det inte vara. Jag försöker o ge han uppmärksamhet o vi leker på hans rum men han får ändå utbrott hela tiden. Idag gjorde jag en smoothie till honom som jag vet att han tycker om o han kastade den på mig. Vi matar ankor o han blir tvärdrag när vi går därifrån fastän vi varit där länge. Ja listan kan göras lång.


    Gammal tråd men hoppas på ett svar!

    Det du skriver om din son är som att du skriver om min 2åring! Hur har det gått? Jag har samma problem med hämtning, dålig mage har han sedan han började på föris för 8 mån tillbaka. Som däremot blir bättre hemma under ledighet. Och allt annat du skriver stämmer in.

    Nu ska förskolan ha möte med specialpedagog för att de om de kan göra något annorlunda i sitt arbete då han oftast får en "arg" episod om dagen för ocksp. Men utöver det så är hans världens charmör och solstråle hemma och på förskolan. Jag har adhd själv och oroar mig lite för att han också kanske har det.
Svar på tråden 2 åring arg som ett bi efter förskolan