Inlägg från: Miss Skywalker |Visa alla inlägg
  • Miss Skywalker

    Min man runkade till min släkting?

    Hur stor ålderskillnad är det? Undrar bara hur pass gubbig han är..

    Oavsett så hade han varit rökt i mina ögon..

  • Miss Skywalker
    SchaefferBoy skrev 2015-06-24 21:22:33 följande:

    Haha vad har ålder med relationer att göra haha. Bara idioter bryr sig om ålder.


    Så du skulle inte tycka att det var extra risigt om din 43åriga fru sparade bilder på din 17 åriga brorson i badkläder? Okej..
  • Miss Skywalker
    Anonym (Ledsen) skrev 2015-06-24 22:34:55 följande:

    Hon är 20 och vi är över 30.. 

    Jag har tagit upp detta med honom nu.. Han svar var att han bara kollat, jag frågade även om han tänder och tänker på henne vilket han svarade ja på. Han sa att det inte alls är som jag föreställer mig. Han har en massa tankar som inte betyder något säger han. Jag vet inte hur jag ska gå vidare liksom, allt äcklar mig bara. Enligt honom var det ingen stor grej, han var bara nyfiken, inget mer...

    Jag kommer aldrig kunna umgås normalt med henne och min man igen. Jag känner bara äckel. Har inget emot porr eller så, det är ju liksom film.. Det är något helt annat. Denna tjejen är en släkting till mig! Nej, jag vet inte. Är bara så ledsen just nu..


    Urk vilken sopa.. Hade tappat all respekt.. Som du säger porr är mer fiktion. Dregla över en nära ngt annat..
  • Miss Skywalker
    Anonym (Ledsen) skrev 2015-06-24 23:27:19 följande:
    ''Kärringen'' är 20 och min man är 34. 
    Har han visat såna tendenser tidigare? Eller har han bortförklarat det oxå med "ingen stor grej"..
  • Miss Skywalker
    Miss Skywalker skrev 2015-06-25 10:41:42 följande:
    Har han visat såna tendenser tidigare? Eller har han bortförklarat det oxå med "ingen stor grej"..
    Är du helt säker på att de inte har ngt ihop? Sparar man bilder på ngn så känns det som att det gått långt..
  • Miss Skywalker
    Anonym (Ledsen) skrev 2015-06-25 12:03:24 följande:

    Jag vet inte vad jag ska göra.. Hade aldrig tänkt att vårt förhållande skulle sluta såhär! Jag är bara otroligt ledsen.. Hur kan han sitta och ha bilder på henne är helt vrickat. 

    Nej, aldrig. Vi har varit tillsammans i 8 år. Jag fattar inte alltså.Jag har verkligen funderat på detta och byggt upp en massa fantasier i mitt huvud.. Men jag tror inte det, det gör jag inte. Dessa bilder ligger på hennes fb etc så hon har ju inte skickat dom till honom eller så. Jag känner bara äckel och ilska, även på henne.. På att han hellre ''väljer'' henne liksom. Att hon är bättre. 


    Förstår att du är knäckt nu men du får nog ta och omvärdera den mannen och förpassa honom till slimehögen.. Trånar man efter ngn i sin närhet på det där stalkersättet tackar man knappast nej till att fantasierna förverkligas..
  • Miss Skywalker

    Komiskt när experterna(läs männen) i tråden ska uttala sig om hur de respektive motsatta könet funkar.. Faktum är att forskning inom psykologi visar att kvinnor tänder tom mer på visuell stimulans än män. Motsatsen till vad det alltid tjatas om..

    Men nu handlade inte tråden om det för sjuttioelfte gången. Porr är en annna sak. Det här är personligt..

  • Miss Skywalker
    Anders 386 skrev 2015-06-25 13:55:24 följande:
    Jag hade blivit skitsur, men det är en jämförelse som haltar eftersom jag alltid visat ett brinnande intresse för hennes kropp medan hon inte visat något större intresse för min kropp som ett "sexobjekt". Hon har alltid varit mottagare av sex medan jag är den aktiva. Hennes kropp har triggat igång min sexlust.

    Jag tror att män och kvinnor fungerar ganska olika - och det är just därför vi män upplever att ni "överreagerar" och vi har svårt att förstå er upprördhet.
    Män går igång mer på en kvinnokropp medan kvinnor går igång mer på egenskaper.

    Vissa anser det vara fördomar - men jag tror att det verkligen är så. Och vi kan inte göra så mycket åt det, det blir ofta kollisioner mellan synsätten.
    Så du får bli "skitsur" men hon "överreagerar" för män "är så"..?

    Haha jösses vilken jävla dubbelmoral..
  • Miss Skywalker

    Han fattar nog om han inte är efterbliven.. Han försöker bara förminska det eftersom han blivit påkommen.. En man som gör såhär och dessutom inte ens låter dig vara besviken har noll respekt och förtjänar inte dig! Han har skitit i det blå skåpet och bränt sina skepp..

Svar på tråden Min man runkade till min släkting?