• Anonym (uutibv)

    Är min man otrogen?

    Jag har inte hittat något i hans telefon eller dator, har varken sett läppstift på kragen eller sett rester av könsvätskor i hans kalsonger. Inga misstänkta utekvällar, telefonsamtal eller så heller, inga vänner har sagt något. Utan enbart en känsla jag har av att något är fel som jag fått genom hans beteende. Jag tror att han är otrogen. Jag tror verkligen det.

    Vår bakgrund är som så att vi har ett väldigt sparsamt sexliv. inte till en början, men efter att vi fått barn. Någon/några gång om året har vi sex kanske. Utan att gå in på det närmare så är det som så att jag vill inte särskilt ofta längre och han har vart väldigt frustrerad av det.

    Han har tjata, ältat och vi har till och med gråtit ihop pga. av det. Jag har ställt upp ibland för husfridens skull men i de fallen blir det sällan bra. Han märker att jag inte vill och slutar. Han har tjatat och varit irriterad. Försökt få mig på humör I perioder har han handlat dyra presenter, blommor och uppvaktat med att städa och städa precis som jag vill. Lagat min favoritmat och åkt iväg med barnen över helgen så att jag får vila. Verkligen varit underbar och ställt upp (i hopp om sex) varvat med att vara tjurig.

    Men nu är han helt förändrad. Han rör i mig mycket, pussar, kramar och så, säger att han älskar mig, så har han alltid gjort (även när han är tjurig). Det gör han fortfarande. Men han har helt slutat med att kyssa mig på halsen, kyssa mig öht, tafsa och annat sexuellt. inga sexuella närmanden alls. varken tjat eller försökt muta mig med vänligheter. Båda dessa beteenden är som bortblåsta. han försöker helt enkelt inte få mig i säng längre. Han pratar inte ens om det längre.

    Det är som att han helt gett upp och tappat attraktionen och sexlusten till mig. han älskar mig nog, det tror jag, men han åtrår mig inte längre. Han verkar så tillfreds och rofylld på något sätt som han inte ens bryr sig längre och har gett upp om vårt sexliv. 

    Han brukade titta på mig ibland när jag var naken, men nu säger han bara "jaha, skall du duscha" - utan några förslag på sällskap i duschen eller kommentarer om att jag är snygg. Han kan säga att jag är vacker ibland...men inte med den där blicken som samtidigt säger att han är kåt. Den blicken är som bortblåst. Han verkar inte ens tänka på mig på det sättet längre.

    Jag saknar faktiskt hans försök. Även om de var jobbiga så kände jag mig alltid sexig och jag kände att han åtrådde mig, men nu försöker han inte ens. Jag tror att han helt enkelt får sex av någon annan, därför har han gett upp.

    Jag skulle bli helt förkrossad om han var otrogen (kalla mig självisk, gör det, men jag vill ändå inte att han är otrogen. Jag är helt ärlig, vi har sällan sex, men jag vill inte att han har det med någon annan heller. Det är "fel" men det är så jag tycker- det är inte frågan här) 

    Har han bara tappat sexlusten, tappat de sexuella känslorna för mig eller är han otrogen?  

  • Svar på tråden Är min man otrogen?
  • Anonym (?)

    Men varför ska han försöka, när du nobbar honom? Klart han tröttnar! Varför vill inte du ha sex? Svårt att få ett förhållande utan närhet att funka...

  • Anonym (Inte otrogen)

    Tror inte han är otrogen. Låter som du sagt nej en gång för mycket helt enkelt. Har antagligen tärt på hans självkänsla. Hade min sambo sagt nej om och om igen hade jag också slutat göra närmande. Kanske väntar han nu på att du ska visa att du vill.

  • Anonym (Meh)

    Men skyll dig själv då..
    Ge inte sex och bekräftelse som för en del är otroligt viktigt och sen gnälla om han får det av någon annan..

  • Anders 386

    Om du verkligen älskar din man bör du lyckönska honom om han hittat en älskarinna eller älskare.
    Du borde vara lycklig nu. Men jag förstår om ovetskapen gör dig frustrerad, känns alltid bättre att veta.

  • Anonym (Vilma)

    Varför är ni fortfarande tillsammans? Är det pga barnen?

  • Anonym (uutibv)

    Vi är tillsammans för att vi älskar varandra givetvis. Sex är inte allt. Jag vill inte ha en diskussion om hur hemsk jag är för att jag inte ger min man sex, jag vet det redan och mår jättedåligt över det. Men man skall ju vilja ha sex båda två, och han märker skillnad på när jag ställer upp och när jag verkligen vill. Ställer jag bara upp så märker han det och slutar.

    Jag vill veta vad ni tror om han är otrogen eller bara har gett upp. Båda svaren gör mig givetvis jätteledsen men otroheten är ännu värre.

  • Anonym (uutibv)
    Anders 386 skrev 2015-06-26 15:18:42 följande:

    Om du verkligen älskar din man bör du lyckönska honom om han hittat en älskarinna eller älskare.
    Du borde vara lycklig nu. Men jag förstår om ovetskapen gör dig frustrerad, känns alltid bättre att veta.


    Tillåt mig gapskratta, men älskare? Knappast troligt. Han är den mest heterosexuella mannen i världen.

    Lyckönska honom skulle jag inte göra heller, utan bli jätteledsen. Jag tror inte jag hade skiljt mig för det men det hade sårat djupt.
  • attid89

    Nu är iofs inte jag man men om vi hade haft sex några gånger per år och min man betett sig som du hade jag varit otrogen. Helt klart!

  • Schack73

    Det är väl inte helt omöjligt att hans känslor för dig har förändrats och håller på att ta slut. Han stänger av sina känslor för att slippa må dåligt själv av din brist på intresse.
    Eller så blir han kåt när han tar på dig och har därför slutat med det. Dumt att utsätta sig för frestelse..
    Har du funderat ordentligt på ditt ointresse och försökt få igång lusten lite mer?

  • Brunhilde

    TS skrev: "Jag saknar faktiskt hans försök. Även om de var jobbiga så kände jag mig alltid sexig och jag kände att han åtrådde mig, men nu försöker han inte ens. Jag tror att han helt enkelt får sex av någon annan, därför har han gett upp."

    Tror du inte män vill känna sig sexiga och åtrådda? Det behöver inte betyda att han har någon annan, det kan lika gärna betyda att han har gett upp och efter varje nej dör en liten bit av åtrån. 

Svar på tråden Är min man otrogen?