• Joalni78

    bim+8 och ingen mens, ändå gravid?

    Jag är i exakt samma sits. BIM +10 idag. Man blir ju gråhårig på att inte riktigt veta. Hade min äl den 4e juni tror jag iallafall, för det gjorde ruskigt ont i magen då (brukar iofs inte känna av den men den här gången gjorde det väldigt ont.) Tänkte ta ett nytt test på tisdag.

  • Joalni78
    Malin 845 skrev 2015-06-28 22:33:26 följande:

    Hoppas att vi båda får plus då! :) har ni försökt länge?


    Vi har inte försökt alls. Varit utan skydd i fyra år och tänkt blir det så blir det. Haft lite småkoll på när jag har äl ändå som gammal vana bara. Nu helt plötsligt så strejkar mensen och jag blir helt koko. Har nu försökt länge?
  • Joalni78
    Malin 845 skrev 2015-06-29 00:59:30 följande:

    Ja man blir helt knäpp av att inte veta heller.. Nejdå vi har bara försökt i 2 månader. Min sambo trodde det skulle gå på första försöket, men vet att det kan ta längre tid :).

    Tyvärr så misstänker jag att jag har pco o inte har äl fastän det känns så :(


    Åh vad trist. Håller tummarna för att det blir ett plus nu då. Händer det dig ofta att mensen är sen? Min går som en klocka normalt sett. Kan diffa på max en dag eller två bara.
  • Joalni78

    Jag fick min mens nu ????. Det kom på bim +12. Har aldrig varit med om nåt liknande förut. Så nu tänker jag börja tempa också för att hålla lite koll på kroppen.

  • Joalni78

    Är 99% säker på att det är ett mf jag fått :( . Aldrig haft så ont som nu av mensen. Plus att det kom ut en rätt stor klump. Så brukar jag inte heller få. Gissar på att det va därför det inte hann visa plus på testen. Att det va därför jag haft så ont i ryggen. Hoppas det går bättre för dig Malin845. Håller tummarna hårt för dig.

  • Joalni78
    Malin 845 skrev 2015-06-30 16:58:55 följande:

    Tog testet nu och det stod inte gravid.. Är väl bara att invänta mensen.. :(


    Nä vad tråkigt.. Det är ju iofs inte helt kört än. Man har ju läst om att det finns de som plussar väldigt sent. Även om det är ovanligt. Så länge inte mensen kommer finns det ju hopp. Men jag förstår att det känns rätt hopplöst. Har du några symtom?
  • Joalni78

    Åh, vad jobbigt. Det är ju så sjukt irriterande när man inte vet vad det är frågan om med kroppen. En arbetskamrat berättade idag att hennes dotter åkt till sjukan för att hon varit så yr och hade ont i magen. Hon hade misstänkt att hon var gravid men testerna hade varit negativa. När hon kom till sjukan fick hon veta att hon va i 16e veckan. Hon hade iofs haft mens också, väldigt lite och oregelbundet. Men det va ju egentligen inte konstigt att hon trodde på att det var negativt när testerna visade det.

    Det jag vill ha sagt är att it ain't over til the red lady sings ;).

    Om du du känner att du blir helt galen av att vänta ut mensen och fortsätter få neg på tester, så åk till akuten och säg att du har skitont i nedre delen av magen. Då gör dom garanterat ett vul.

  • Joalni78
    Malin 845 skrev 2015-07-05 16:34:07 följande:

    Ja du, går inte så bra. Tant röd har inte kommit än och har beställt tester som förmodligen kommer imorgon. Så vi får se..


    Fan vad jobbigt för dig. Håller fortfarande tummarna iallafall =) .
Svar på tråden bim+8 och ingen mens, ändå gravid?