Inlägg från: Anonym (?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (?)

    Tjejer som är som en död fisk

    Hur menar du TS? Det finns ju död fisk och det fins död fisk.. Menar du en som bara ligger helt stilla och inte äns kysser osv? Eller menar du en som inte tar för sig?

  • Anonym (?)
    Anonym (TS) skrev 2015-06-29 12:54:08 följande:

    Jag menar en person som i princip ligger där eller inte låter något alls. Visst en kyss men du det för att du tar intiativ. Alla kan vi vara rädda och osäkra, nervösa osv men folk ligger dör utan att reagera om det är skönt eller inte ellee ALDRIG säger hur personen vill ha det osv.

    Hoppas du förstår lite vad jag menar och om detta inte är det du är "erfaren" av, utan bara någon osäker så dela med dig ändå om du vill :)


    Då är jag nog en halvdöd fisk, hahaha ;)
  • Anonym (?)
    Anonym (TS) skrev 2015-06-29 15:43:00 följande:

    Hahah okej! Så du ligger bara där typ? ^^


    Japp ;) Inte riktigt då, kan säga att ingen klagat heller... Tycket att alla ska ha så avancerat, lite porrfilm över det hela ;) Vad är det för fel med gammal hederlig missionären? Varför måste man låta? ( bland mina tjej kompisar är det oftast killen som låter...). Jag är undergiven, jag vill bli tagen :) Tänder inte alls på att vara dominant... Tråkigt men sant :) Tror att många tjejer känner sig osäkra.. Många killar har ju porrfilm som lärare ;) Tjejer funkar inte som på film ;) kanske några men låååångt ifrån alla. Däremot är många tjejer bra på att spela något dom inte är :( för att ni killar (inte alla) förväntat er det...
  • Anonym (?)
    Anonym (TS) skrev 2015-06-29 16:53:19 följande:

    Nej men Gud nej! Porrfilm går ju helt bort om man ska prata om det! Det är ju inte alls verkligt och man ska ju absolut inte spela över och överdriva..

    Jag tycker om att killen är dominat men jag tkr också om att vara lite dominant mot honom men det jag menar mest är att om vi ska ta ett exempel såhär.. Om jag och min kille håller på, antingen ligger eller han är nere på mig, så går det inte att vara totalt tyst för att det är så skönt, kan ibte helöer ligga stilla, antingen skakar benen eller så blir det att man rör man sig för att det är överskönt.

    Håller med om att man kan ha heldags missionären och inte det jag syftar på att man ska skrika och styra hela sexet och göra massa sexiga poser/ställningar osv. Utan just att när det blir föe skönt så är det ju svårt att inte vara tyst eller inte röra sig.

    Det bästa är ju att vara sig Sjävö och inte spela en roll för att man tror att killen eller tjejen tycker att det är sexigt...

    Hoppas du förstår vad jag menar! :)


    Ja då är jag med :) Då är jag inte död fisk i allafall ;) Är man på G går det ju inte att styra kroppen, kan tom komma pinsamma ljud, hehe ;)
Svar på tråden Tjejer som är som en död fisk