Inlägg från: Anonym (viktor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (viktor)

    Tjejer som är som en död fisk

    Svår fråga eftersom det inte finns några klara gränser. Min fru är nog lite gränsfall, men eftersom jag vill vara aktiv och hon trivs med det så funkar det fint. Men vill ja tex att hon ska suga så är det jag som får be henne om det, annars händer inget... Hon är nog ingen vidare älskarinna egentligen...  Visst, hon smeker kuken utan att jag ber om det, men mer är det inte. Och hon är tyst när det går för henne, har knappt hört ett ljud komma över hennes läppar. Får fråga henne ibland om det gått för henne.

    Om jag haft lite mer erfarenhet när jag träffade henne hade jag troligen lämnat henne, men då trodde jag att alla kvinnor var som hon.

  • Anonym (viktor)
    Anonym (TS) skrev 2015-06-29 15:47:45 följande:
    Ja jag ber om ursäkt att det inte är så tydligt, svårt att dra en extremt specifik gräns men tackar ändå för att du delar med dig! :)

    Jaha! Så hon tar inga initiativ förutom att smeka dig? Är det alltid du som visar intresse för att ha sex?

    Märker du på andra sätt om hon tycker om det? Tex rör sig osv..

    Har ni pratar om det? Man kanske kan begära att man säger till när man kommer iaf ^^ tycker inte du att det är "obekvämt" att ha sex när det är någon som inte alls säger ngt...?

    Ursäkta alla frågor hehe!
    Tvärtom, det är alltid hon som tar initiativet, men det är för jag har fått så många nej så att jag lagt på henne att säga när hon vill ha sex. Men hon vet ungefär när det är dax. Hon vet att jag alltid vill.

    Ja, det märks på andra sätt när hon går igång. Andningen. hon spänner sig mer när det närmar sig orgasmen. Jag märker bara orgasmen om jag har ett finger i hennes fitta eller vid rumpan.

    Jag har tagit upp det när vi var unga, då var jag besviken och tolkade det som att hon inte tyckte om sexet - men nu har vi funnit våra roller liksom - hon vill nog helt enkelt bli "tagen" av en man som är kåt på henne. Och jag har funnit mig i rollen som den aktiva som styr hela händelseförloppet.

    Så det finns nog betydligt dödare fiskar än min...Solig
Svar på tråden Tjejer som är som en död fisk