Inlägg från: SpanskaFlugan |Visa alla inlägg
  • SpanskaFlugan

    Erfarenheter kring målgruppen: Ensamkommande flykting ungdomar

    Man behöver knappast vara ett snille för att räkna ut att den här tråden enbart är skapad för att skapa en negativ, icke-konstruktiv debatt om ensamkommande flyktingbarn och att personen som startat tråden knappast är en nybörjare i att starta den här sortens trådar. Bara ytterligare ett exempel på hur Familjeliv svämmar över av främlingsfientliga trådar som ska berätta någon sorts påhittad "sanning" om "verkligheten" (ni får gärna föreställa er citationstecken höga som Hollywoodskylten...).


    Egentligen ska man inte klaga över allt hat vi får från SDtrollen. Tänk så mycket värre det skulle vara att få deras godkännande
  • SpanskaFlugan
    Anonym (opartisk) skrev 2015-07-04 14:45:40 följande:

    Vilka är rasisterna? Jag har inte sett ett enda rasistiskt inlägg...

    Ts kontakta boendet och prata med befintlig personal.


    Menar du i tråden eller på FL i allmänhet? I tråden har du "Anna" här ovan som verkar tycka att ett jobb som våldtäktsman är den enda karriären för ensamkommande flyktingbarn. Jag vet inte vad du kallar den åsikten men jag kallar det rasism.

    Vad gäller FL i övrigt måste man verkligen gå med skygglapparna på i samhällsforumet om man vill undvika rasistiska inlägg.
    Egentligen ska man inte klaga över allt hat vi får från SDtrollen. Tänk så mycket värre det skulle vara att få deras godkännande
Svar på tråden Erfarenheter kring målgruppen: Ensamkommande flykting ungdomar