Inlägg från: Anonym (Young old) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Young old)

    Ung tjej intresserad av äldre

    Tycker inte alls det låter onormalt. Är man mentalt äldre själv söker man sig såklart till män som är äldre och mognare. Själv dras jag oftast till män som är ca tio år äldre än jag själv, som är 30, men har märkt att de inte alltid är mentalt motsvarar sin fysiska ålder, ibland kan jag tom uppleva dem som yngre än jag själv i sättet.

    Däremot har jag en kompis som dras till betydligt äldre män, helst 20-30 år äldre än hon själv. Och vad jag har märkt av hennes erfarenheter är det svårt för henne att hitta en äldre man som vill något mer seriöst. Det finns många män som dras till yngre tjejer enbart för sex, men när det gäller relationer finns det väl för mycket fördomar som kommer emellan, de vill enbart ha relationer med jämnåriga men sex med yngre, eller så är de mentalt för omogna kanske?

    I slutändan är ålder verkligen bara en siffra. Jag tror den mentala erfarenheten, klokheten och stabiliteten du söker i en man både kan finnas hos en 25-åring och en 40 åring. It's a state of mind... :)

Svar på tråden Ung tjej intresserad av äldre