Inlägg från: Anonym (H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H)

    Jag förlorade min oskuld till en prostituerad

    Här på FL lär du få höra att du förtjänar pungsparkar för det oförlåtliga du gjorde. IRL är toleransen något större men det finns ju ingen som helst anledning att berätta det för någon så ta det säkra före det osäkra och håll det för dig själv. Har aldrig berättat om det för min fru eller någon av mina tidigare tjejer. Det finns ingen anledning att berätta sånt.

  • Anonym (H)
    Anonym (Mia) skrev 2015-07-07 16:08:25 följande:

    Jag skulle vara tacksam för infon , och aldrig vilja träffas mer. Hellre en fumlig oskuld, för nöjet med sex är att båda är kåta och vill leka med varandra ,båda två.En kille som köpt sex har nog fel inställning till sex för att passa ihop med mej..


    Den var bra! Nästan! INGEN vill ha fumliga oskulder. I alla fall inte några som är äldre än 20-22.
  • Anonym (H)
    Anonym (anonym) skrev 2015-07-09 23:09:32 följande:

    De behöver inte kliva undan eftersom de aldrig klivit fram utan hållit sig i bakgrunden tysta, blyga och osociala och tittat i smyg hur andra roar sig. Törs de där blyga, snälla och tillbakadragna killarna inte ens prata med tjejer så lär knappast några kvinnor leta upp dem längst bak i hörnet i på sina studentrum.


    Och de gånger man vågade försöka så blev man fnissad åt och det tisslades och tasslades om det. Inte så att man snart vågade försöka igen då.
  • Anonym (H)
    Anonym (anonym) skrev 2015-07-10 11:33:14 följande:

    Lämpligt är att lära sig när det är läge att försöka prata med tjejerna att lära sig avgöra om de överhuvudtaget uppmärksammat att man finns i rummet innan man kliver fram och öppnar samtal, precis på samma sätt som man gör med alla andra okända människor man stöter på. Ingen kliver väl fram och börjar samtala med ett okända på bussen, i kassakön, i väntrummet hos läkare, på lunchrestaurangen, mitt på gatan så varför skulle det vara ok för killar att gå fram och prata med okända tjejer på krogen om det inte funnits viss kontakt innan eller det faller sig naturligt att börja prata.


    Det jag syftade på var mer som typ fester i studentkorridoren, studentfester på universitetet mm där man hade viss koll på vilka de flesta var.
  • Anonym (H)
    Loriyana skrev 2015-07-10 13:02:36 följande:

    Och!? Jag blev brutalt mobbad under 9 års tid. Böev misshandlad dagligen. Ger det mig rätten att behandla illa? Nej jag tycker inte det. 

    Att du blivit dissat av VISSA tjejer ger dig inte rätten att uttnyttja och behandla illa andra. 


    Exakt vem har jag behandlat illa?
  • Anonym (H)
    Loriyana skrev 2015-07-10 13:02:36 följande:

    Och!? Jag blev brutalt mobbad under 9 års tid. Böev misshandlad dagligen. Ger det mig rätten att behandla illa? Nej jag tycker inte det. 

    Att du blivit dissat av VISSA tjejer ger dig inte rätten att uttnyttja och behandla illa andra. 


    För övrigt blev jag också mobbad under hela skolgången, inkl första halvan av gymnasiet.
  • Anonym (H)
    Loriyana skrev 2015-07-10 13:12:04 följande:

    Den prostituerade. Är tämligen säker på att hon som barn inte räckte upp handen och sa glatt att hon ville bli hora när hon blev stor.

    Dessa kvinnor har ALLTID en sorlig bakgrund som lett till deras "yrkesroll". Sagan om "den lyckliga horan" är en myt! Och män som du gör enorma hål i deras själ. Dessa kvinnor bör behandlas med kärlek och respekt och inte som en leksak för patetiska sexuellt frustrerade män utan någon som helst självkontroll.

    Har du gått till en prostituerad så HAR du behandlat en kvinna illa...mycket illa.


    Och var har jag sagt att jag går till en prostituerad?

    För övrigt är det ingen myt, däremot kan det mycket väl vara då att de som frivilligt säljer sex är i minoritet.
  • Anonym (H)
    Loriyana skrev 2015-07-10 13:13:35 följande:

    Skillnaden mellan oss två är att jag försöker behandla människor med kärlek och respekt, medan du har förvandlats till en manlig chauvinist med extremt unken kvinnosyn och med attityden att dina sexuella behov går före andra människors välmående.

    SKÄMS!!!


    Återigen! Var har jag sagt att jag gått till en prostituerad?
  • Anonym (H)
    Anonym (anonym) skrev 2015-07-10 14:41:32 följande:

    Och då har man förhoppningsvis sett vem som skulle vara intresserad av att prata med en ibland vill folk prata ibland inte.


    Sånt vet man inte med automatik. Är man blyg och står i sitt hörn vill ingen prata med en, det är ett som är säkert. Resten måste man prova sig fram. Men du kanske hade begåvningen att se sånt på en gång?
  • Anonym (H)
    Anonym (anonym) skrev 2015-07-10 15:12:22 följande:

    Eftersom du skrivit detta "Och de gånger man vågade försöka så blev man fnissad åt och det tisslades och tasslades om det. Inte så att man snart vågade försöka igen då." och samtidigt pratar om studentkorridorer och kårfester så är det väl sannolikt att man alls inte kan läsa av kroppsspråk eller uppföra sig socialt. 

    Fnissar och tisslar och tasslar kvinnor åt en när man försöker prata med dem när man studerar på universitet så kommer inte några sexköp göra så att kontakt med kvinnor fungerar.


    Och vem har sagt att jag köpt sex?
Svar på tråden Jag förlorade min oskuld till en prostituerad