Inlägg från: Intenuigen |Visa alla inlägg
  • Intenuigen

    Sverige har flest våldtäkter i Europa. Vad beror det på?

    Själv tycker jag att det är de svenska-föräldrarnas fel, då våldtäkter skottlossning och rån blivit vardagsmat. Hur kan en förälder missa att lilla Johan är ute och skjuter och våldtar, några signaler måste man väl ändå se. Detta är ju för fan pinsamt, kanske dax för körkort för svenska curling föräldrar.

    Den svenska mannen är väl mer aggressiv än vad man skulle kunna tro. Vad är det man säger om de lugnaste vatten...

    [/quote]

  • Intenuigen

    [quote=75515856][quote-nick]KillBill skrev 2015-07-11 17:39:38 följande:[/quote-nick]

    Eftersom 90% av alla våldtäkter sker i hemmet, oftast av någon närstående så är en viktig förklaring till statistiken att många svenska män har svårt att respektera att ett nej är ett nej.

    I sammanhanget är det intressant att våldsbrott och egendomsbrott  har minskat så kraftigt  de senaste åren i "mångkulturella" västländer som Sverige, Frankrike, Storbritannien, Tyskland, USA och Kanada.  www.aftonbladet.se/kultur /article21092832.ab

    Om du läser på Brå så utförs 25% av våldtäkterna i någons hem, dvs inte alla i offrets hem fårstår du skillnaden? Trodde faktiskt att det iaf va 5-10 år sedan den siste idioten trodde på gamla skrönor som att det flesta våldtäkter skedde i hemmet. Men men.

  • Intenuigen
    Notetur Nomen skrev 2015-07-11 23:36:11 följande:

    Så när ts får starka argument mot tesen om våldtäkter så börjar han tjata om något annat. Mycket underhållande.


    Det finns runt 5-10 överfallsvåldtäker som utförts utav svenskar de sista 10 åren.

    Och antalet är runt 5000, så hoppas att tom du ser skillnaden???

    Och nej en höginvandring är inte problemet i Sverige utan alla hjärndöda pk-jon.
  • Intenuigen
    Notetur Nomen skrev 2015-07-12 00:09:24 följande:

    Aha. Jag har kikat lite på Brå nu och du har nog blandat ihop våldtäkt och sexualbrott. Våldtäkt är ett sexualbrott men mycket mer ingår i den rubriceringen, till exempel sexuellt ofredande.


    Precis! Då kanske du med kan förstå att de flesta inte sker i hemmet hos vanligt folk???
  • Intenuigen
    Notetur Nomen skrev 2015-07-12 00:04:03 följande:

    Jag hoppas att TILL OCH MED DU förstår att våldtäkt inte är synonymt med överfallsvåldtäkt? Var får du dina siffror ifrån? 5-10 överfallsvåldtäkter på tio år? Inte en chans. Menar du gruppvåldtäkter? Som sagt, langa hit med lite källor.


    Det finns mellan 5-10 dömda svenskar för överfallsvåldtäkter du kanske kan hitta ett fåtal till om du tar med gruppvåldtäkter. Men det har förfarande under den tiden begåtts tusentals övergrepp av ej svenskar så det är en otrolig skillnad. Tror jonen på expo körde något nyligen ang dömda och ja 2010 va det typ ( orkar inte leta, men du kan hitta siffrorna i någon gammal expressen) ca 257 dömda va svenskar och ca 240 ej svenskar, så med vänster-logik är,det vanligare att svenskar våldtar. Att vi sedan är många många fler verkar man inte fatta . Om du tittar i Norge så begås alla överfalls-våldtäkter av ej norska män . Du kan vrida på det hur du vill det är alltid en stor överrepresentation av ej svenskar. Sedan om man är turk polack arab eller whatever skiter jag fullständigt i men så ser det ut.

    I Danmark så går polismästaren ut med att 85% av all grov-brottslighet begås av ej danskar.

    Tror du det ser lika dant ut här?? Här skulle jonen säga att ja det är ju män, eller att expo letar förbrilt efter folk som gjort trafikförseelser eller pallat äpplen och baka ihop/vilseleda så mycket det går för att snygga till siffrorna. Så ta saker och ting för vad det är och va inte så förbannat skit-nödig. Det är trottsallt en väldigt liten del som håller på med sådant skit och som ni med näbbar och klor försöker skydda.
  • Intenuigen
    Notetur Nomen skrev 2015-07-12 11:46:06 följande:

    Men vad är det du inte förstår? De flesta VÅLDTÄKTER begås i hemmet. De flesta fallen av SEXUALBROTT gör det inte.


    Nej det gör de inte! Gissar att de har bakat in statistik som är väldigt gammal och va aktuell innan Sverige såg ut som det gör idag. ( hoppas att du någon ggn fattar att anti-rasism är ett sätt att tjäna pengar/ göra karriär för smuttsfolk som inte orkar att ha ett hederligt jobb) Och i de fall där det händer kan man ju undra vad det är för stolpskott som är ihop med och ev gifter sig med ett ännu värre stolpe-skott. Tycker faktiskt mycket mindre synd om ett stolpskott som blir våldtagen hemma än en ensam kvinna som går hem och som blir misshandlad och våldtagen av flera män.
  • Intenuigen

    Herregud! Vänster-logik i ett nötskal!

    Men du kan vara lugn svenska-kylan har sommarkollon där invandrarbarn/män för lära sig att umgås med svenska tjejer i13 årsåldern, så snart blir allt bra. Så nä det är ni anti-rasister som är ett jäkla rasist-pack, som tror att de behöver tränas som apor för att inte antasta och våldta.och att dom inte förstår bättre eller att man inte kan förklarar vilka regler och lagar gäller här..


    Kakan02 skrev 2015-07-12 11:57:32 följande:

    Jag vet! Vi kastar ut ALLA invandrare och så kan ni stå där med hakan i backen då våldtäkter FORTFARANDE kommer anmälas och existera....av etniska svenska män. Vad ska vi skylla på då? 

    Suck. ännu en tråd där folk vill lägga fram sina rasistiska tankar. 


  • Intenuigen
    seriösanvändare skrev 2016-09-10 10:26:10 följande:
    Det stämmer, men även om man bara tittar på våldtäkter där förövaren inte är en närstående, skiljer det sig mellan olika länder.

    Det är främst övergrepp från okända eller icke närstående som tros ha ökat kraftigt i Sverige iom den stora invandringen. Men inget tyder som sagt på att det skulle vara värre här än i andra länder med liknande befolkningssammansättning. Här är det bara fler fall som räknas som våldtäkt. Det kan också hända att fler anmäler här.
    Kan man få se någon statistik på att de flesta sker i hemmet? Har tyvärr bara fått se påstående om det, så är nyfiken.
Svar på tråden Sverige har flest våldtäkter i Europa. Vad beror det på?