Inlägg från: FDFMGA |Visa alla inlägg
  • FDFMGA

    Sverige har flest våldtäkter i Europa. Vad beror det på?

    Tänk så SD-klanen skulle ha vajat och skränat  om mannen som  mördade sin dotter i Håbo ha varit invandrare- 

    Visst är det i Singapore det är straffbart att spotta på gatan eller slänga fimpar där. Får en sverigedemokrat tolka statistiken över domar för nedskräpning kommer han sannolikt att trumpeta ut att inga skräpar ner så mycket som Singaporeborna och jämföra med en indisk slumstad och poängtera skillnaden.

    Indien har ju förresten nyligen börjat försöka döma dem som utför de grövsta våldtäkterna i preventivt syfte. Samma sak där, detta skulle av SD-klanen tolkas som våldtäkterna ökar i Indien.

    Tja, men kan ju inte precis påstå att det är några analytiska intellekt som dras till Åkessons klanSkrattande


    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    PrinsessanLeia skrev 2015-07-12 09:28:45 följande:

    Anmälningsfrekvensen

    Tror nog att antalet våldtäkter per capita är rätt konstant jorden över, med undantag för när det används som psykologisk krigsföring.


    Samt exempelvis lagstiftning.

    Ett enkelt sätt att få ner antalet våldtäkter i statistiken vore att införa strikt sharialagstiftning där det bland annat krävs att fyra män har bevittnat våldtäkten och är beredda att vittna inför domstol för att våldtäkten ska klassas som våldtäkt.

    Sannolikt skulle i sådan lagstiftning i praktiken innebära att våldtäkterna mångfaldigades även om det skulle se helt annorlunda ut i statistiken över dömda våldtäktsmän.


    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    En PantherTant skrev 2015-07-12 10:06:23 följande:

    Alltså, är ni på riktigt så blåsta att ni inte inser det är en direkt följd av den massiva invandringen, där arabiska män utan respekt för kvinnor dominerar. Att stolt tro det har att göra med att svenska kvinnor vågar anmäla i högre grad än andra är ju bara befängt. Sanningen är att riskem för att bli våldtagen i Sverige är större än i de andra länderna. Och ni har bara sett början ännu..


    Inte då.

    Tråden är väl mest ett exempel på att de som dras till SD inte ens har styrfart på tankeverksamheten.

    För att det ska vara möjligt att jämföra våldtäktsstatistik olika länder emellan så måste anmälningsfrekvensen, polis- och domstolsutredning samt lagstiftning vara  densamma.

    Man kan  inte annat än återigen häpna över att så mycket mänsklig stupiditet kan återfinnas i ett och samma parti.


    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    Gert skrev 2015-07-12 10:22:13 följande:
    Hur förklarar du att Tyskland, USA, Kanada, Frankrike, Storbritannien finns med i 10 i topp? Alla dessa länder är stora mångkulturella länder.

    Angående sharialagar så lär väl det komma i sinom tid till Europa också. 
    Det är inte min sak att förklara. Jag har bara påstått att jag blir häpen över att man inte förstår varför det är snudd på efterblivet att påstå att Sverige har flest våldtäkter i Europa.

    Men ok: En förklaring skulle kunna utgå från lagstiftning och anmälningsbenägenhet. Jämför med Singaporeexemplet och nedskräpning. Om du inte förstår varför Singapore förmodligen har störst andel domar mot folk som skräpar ner på gatan så kommer du att bli förvånad när du kommer dit och upptäcker hur rent det är.

    Det är bra med statistik, men förstår man inte hur den kan användas riskerar man att få Mark Twains gamla påstående som svar.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    Gert skrev 2015-07-12 14:00:06 följande:
    I Singapore får man ju i alla fall domar och dryga böter för nedskräpning.

    Här i Sverige kommer en 17-årig undan med samhällstjänst i två veckor för barnvåldtäkt.

    Menar du om Sverige skärper straffen för våldtäkter så kommer våldtäkterna att minska?
    Jag vet inte vilket enskilt fall du refererar till och generaliserar utifrån.

    Min bedömning är att du i vanlig ordning sysslar med propaganda, du kanske inte förstår bättre men iallafall...

    Vill du ha ett svar. Ja om du har rätt i ditt Sverigehatiska påstående att straffet för en 17-åring som våldtar ett barn i Sverige är två veckors samhällstjänst så skulle en straffskärpning ha effekt.

    Annars tror jag att det mest handlar om det allmänna rättsmedvetandet. Jag kan också ta ett exempel. Här på FL var det en gång en kvinna som startade en tråd där hon berättade att hennes man försökt våldta henne. En av våra mer frekventa SD-aktivister med betoning på kvinnohat gav henne rådet att hon fortsättningsvis skulle vara mer följsam gentemot sin man.

    Det finns många länder där våldtäkt inom äktenskapet inte ses som våldtäkt, det påverkar säkert inte statistiken så särskilt mycket direkt, men desto mer indirekt.

    Ju mer det blir en del av det allmänna rättsmedvetandet att även kvinnor i alla situationer har rätt till sin egen sexualitet desto högre skulle anmälningsfrekvensen bli till att börja med för att så småningom minska då allt fler förstår att en våldtäkt alltid är en våldtäkt.

    SD-agendan tycks vara att få våldtäkt att framstå som enbart ett invandrarbrott - så är det inte, och just det faktum att sverigedemokrater bara tycks vara intresserade av den aspekten gör att man ofta anar sig till en slags ägandefixering i SD-klackens skränande om våldtäkt.

    Finns väl heller ingen annan än en sverigedemokrat som skulle skriva noveller om hur kvinnliga debattörer på FL våldtas och publicera dem här på forumet, vilket har förekommit vid ett flertal tillfällen.

    För min del får man gärna skärpa straffet för våldtäkt, oavsett om det är en sverigedemokrat eller en invandrare som våldtar. Men det som verkligen kommer att ge effekt är när man inser att kvinnan man vill "ligga med" är en medmänniska, ett subjekt - inte bara ett objekt utan rätt att neka.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    Gert skrev 2015-07-12 15:28:56 följande:
    Jag hittar tyvärr inte på. 180 timmars samhällstjänst blev straffet för 18-åringen som våldtog en 12-årig flicka.

    Han ska ha sagt upprepade gånger "svart snopp är dyrt" när han våldtog henne.

    www.svt.se/nyheter/regionalt/vasternorrland/valdtog-12-arig-flicka-2

    www.stoppa-pedofilerna.se/guled-mohamud-180-timmars-samhallstjanst-for-valdtakt-mot-12-arig-flicka/

    Fast jag är tveksam till om en straffskärpning skulle få effekt. Då måste det till en riktig hård straffskärpning och det kommer aldrig hända i landet lagom.
    Ja, det finns en del domar som strider mot det allmänna rättsmedvetandet, eller åtminstone mitt, där 180 timmars samhällstjänst är ett hån mot flickan som våldtogs. Hoppas domen överklagas.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    Gert skrev 2015-07-12 16:14:04 följande:
    Domen kommer inte överklagas har åklagaren sagt.
    Västernorrland - man kunde ju tro att det skulle vara Gävleborg i stället. Där fick väl en åklagare fängelse för samma brott - våldtäkt mot barn. Men det var en mer normal dom, ett par års fängelse.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    KillBill skrev 2015-07-14 15:59:15 följande:
    Det blir mer och mer tydligt hur rätt Tino Sanandaji har när han hävdar att SDs väljarbas har lägst IQ av alla riksdagens partier.
    Fast fullt så låg IQ kan jag ändå inte tro att de har för att det inte ska vara möjligt för dem att förstå att det inte går att jämföra, enbart det faktum att definitionen av brottet våldtäkt skiljer sig mellan olika länder innebär att jämförelsen blir löjeväckande.

    Jag tror nog att de flesta sverigedemokrater inser detta, men en del av dem blir så till sig av att få påstå att Sverige toppar våldtäktsstatistiken på grund av invandringen att de inte kan hålla sig och därmed gör ner sig i vanlig ordning.

    Det finns ingen vilja hos det här klientelet att diskutera sakligt.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
Svar på tråden Sverige har flest våldtäkter i Europa. Vad beror det på?