Inlägg från: Santana |Visa alla inlägg
  • Santana

    Sverige har flest våldtäkter i Europa. Vad beror det på?

    Gert skrev 2015-07-11 15:24:52 följande:

    Sverige har inte den så smickrande förstaplatsen i Europa när det kommer till rapporterade våldtäkter och vi har tredjeplatsen i VM i våldtäkter.

    Vad beror det här på tror ni?

    www.wonderslist.com/10-countries-highest-rape-crime/

    www.ibtimes.co.uk/top-5-countries-highest-rates-rape-1434355

    Jag kan inte undgå att notera att det bara är mångkulturella västerländer som Sverige, Frankrike, Storbritannien, Tyskland, USA och Kanada som är med på 10 i topp listan. Övriga är U-länder som Sydafrika, Indien, Sri Lanka och Etiopien.


    Du tröttnar aldrig va? Läs BRA 2015 eller statistiken från kvinno-- eller tjejjouren istället för någons rasistblogg som faller dig i smaken. Och lära dig äntligen att själv använda hjärnan istället för att hela tiden använda enbart internetrubriker som precis håller med dig.

    Nej, jag är inte någon flyktingkramare och ja, jag anser också att Sverige inte tål ännu fler flyktingar, men bara för det kan jag inte hela tiden startar några trådar som baserar på associationen utlänning=flykting=islam=terrorist. Nej, inte 90% av alla invandrare våldtar (eller har du någon officiell källa på det, och då menar jag inte någons blogg).

    Och hur mycket du än gnäller på regeringen. Någon av er har väl ändå röstat fram den, eller hur? 
  • Santana

    Vad nu då? Har du själv inte längre koll på dina otaliga trådar här? 

    Hur som. Vet du, jag förstår både och, du är Sverigedemokrat (och det är ju helt okej), men samtidigt är du enbart det och väldigt okunnig när det gäller Europas historia. 

    Inte någon land resp. någon lands regering har någonsin efter 2. WK blivit utsatt för så många flyktingar. Inte någon som fick ett användarmanual hur man skulle hantera problematiken på bästa sättet. Eftersom jag tänker själv, utgår jag ifrån att alla regeringar har fått samma problem att hantera problematiken. Skulle inte SD har samma problem i europeisk kontext, eftersom Sverige inte är ett ödsla ö?

    Om du nuförtiden, inte har något större problem att hävda att det finns alldeles för många våldtäkter i Sverige (som självklart alla dessa jävla invandrare står för) har du verkligen inte mycket koll vad just nu händer omkring oss i världen. Tror du allvarligt att folk inte vet om detta? 

    Du påminner lite om alla dessa SA och SS medlemmar i Tyskland 1933. Folk som inte alls har varit militär, utan arbetslösa, degraderade, fattiga och lågbegåvade som äntligen fick utlopp för sin frustration. För en gångs skull har jag också makt typ.

    För en gångs skull, berätta här, varför jag skulle välja SD och huruvida det skulle ändra problematiken och snälla helst utan att förklara att alla invandrare=flyktingar=islam=terrorister och våldtäktsmän. 

  • Santana

    Och en liten fotnot. Även om du inte kommer att tro det. Det flesta våldtäktsbrott sker fortfarande hemma av någon anhörig eller någon i offrets bekantskapskrets. 

  • Santana
    Gert skrev 2015-11-21 11:44:57 följande:

    Chilla brorsan... det är inte bra med högt blodtryck.


    Mitt blodtryck i motsatsen till din jävla nazi propaganda skadar inte någon utom mig själv.
  • Santana

    Förresten, jag väntar på ditt svar. En uppriktig SD-medlem borde väl kunna förklara för andra varför det är smart att välja SD. Du har startat hundratals trådar om vad som är fel i Sverige. Berätta gärna för mig vad SD skulle göra annorlunda när de skulle ha makten, för vet du, det är alltid lätt att kritisera andra när man enbart är någons opposition. 

Svar på tråden Sverige har flest våldtäkter i Europa. Vad beror det på?