Inlägg från: Notetur Nomen |Visa alla inlägg
  • Notetur Nomen

    Sverige har flest våldtäkter i Europa. Vad beror det på?

    Intenuigen skrev 2015-07-12 12:02:19 följande:

    Det finns mellan 5-10 dömda svenskar för överfallsvåldtäkter du kanske kan hitta ett fåtal till om du tar med gruppvåldtäkter. Men det har förfarande under den tiden begåtts tusentals övergrepp av ej svenskar så det är en otrolig skillnad. Tror jonen på expo körde något nyligen ang dömda och ja 2010 va det typ ( orkar inte leta, men du kan hitta siffrorna i någon gammal expressen) ca 257 dömda va svenskar och ca 240 ej svenskar, så med vänster-logik är,det vanligare att svenskar våldtar. Att vi sedan är många många fler verkar man inte fatta . Om du tittar i Norge så begås alla överfalls-våldtäkter av ej norska män . Du kan vrida på det hur du vill det är alltid en stor överrepresentation av ej svenskar. Sedan om man är turk polack arab eller whatever skiter jag fullständigt i men så ser det ut.

    I Danmark så går polismästaren ut med att 85% av all grov-brottslighet begås av ej danskar.

    Tror du det ser lika dant ut här?? Här skulle jonen säga att ja det är ju män, eller att expo letar förbrilt efter folk som gjort trafikförseelser eller pallat äpplen och baka ihop/vilseleda så mycket det går för att snygga till siffrorna. Så ta saker och ting för vad det är och va inte så förbannat skit-nödig. Det är trottsallt en väldigt liten del som håller på med sådant skit och som ni med näbbar och klor försöker skydda.


    Fast grejen är ju att det är jag som ser saken som den är, det är du som inte gör det. Invandrare är möjligtvis överrepresenterade i sexualbrott. Men det har ingenting att göra med att Sveriges våldtäktsstatistik ser ut som den gör. Att Sverige ligger så högt i statistiken har framförallt med brottsrubriceringen att göra. Överfallsvåldtäkter och gruppvåldtäkter är en mycket liten del av de våldtäkter som begås. Polisen i Sverige hymlar inte med att det finns ett väldigt stort mörkertal gällande våldtäkter, och att otroligt få döms. Det handlar inte om att vara ett "pk-jon", det är sanningen.
  • Notetur Nomen
    Intenuigen skrev 2015-07-12 12:12:54 följande:

    Nej det gör de inte! Gissar att de har bakat in statistik som är väldigt gammal och va aktuell innan Sverige såg ut som det gör idag. ( hoppas att du någon ggn fattar att anti-rasism är ett sätt att tjäna pengar/ göra karriär för smuttsfolk som inte orkar att ha ett hederligt jobb) Och i de fall där det händer kan man ju undra vad det är för stolpskott som är ihop med och ev gifter sig med ett ännu värre stolpe-skott. Tycker faktiskt mycket mindre synd om ett stolpskott som blir våldtagen hemma än en ensam kvinna som går hem och som blir misshandlad och våldtagen av flera män.


    Och när du kommer med såna här påståenden antar jag att du har källor som stödjer det?

    Tjäna pengar på att vara antirasist? Vad snackar du om?

    Gällande ditt sista stycke måste jag bara fråga hur gammal du är? Det måste till en väldigt ung person som har så obefintlig grundläggande kunskap om mänsklig psykologi.
  • Notetur Nomen
    Realisten08 skrev 2015-07-13 01:46:13 följande:

    Det påminner om så många andra artiklar från samma typ av tidningar, där det hänger ut den etniska Svenska mannen som våldtäktsman men där det i majoriteten av dessa fall visar sig vara en invandrare/asylsökande.

    Vi har ett tydligt exempel för inte allt för längesedan där samma tidningar skrev "8 Svenska män gripna för våldtäkt på Finlandsfärja" men som tillslut visade sig vara som så många gånger förr 8 "Somalier" som våldtagit en Svensk kvinna en hel natt, varav en hade fått Svenskt uppehållstillstånd och de övriga 7 var här och sökte asyl. Inte allt för långt innan det så hade vi Sveriges värsta våldtäkt i historien, där 8 Afghanska män lurade en Svensk kvinna till ett asylboende där de våldtog henne i över 12h. 

    När man pratar om brottsstatistik skall denna alltid omvandlas till per capita för att få en sån tydlig och rättvis bild som möjligt, men i detta fall behövs inte ens det göras för invandrare är totalt överrepresenterade i all brottsstatistik så man behöver ej omvandla denna statistik till capita, framför allt när det kommer till just Överfallsvåldtäkter eller våldtäkter i över huvud taget. Våldtäkter där kvinnan våldtagits till döds domineras även dessa fall av invandrare framför allt de med Somalisk bakgrund eller från Mellanöstern. Så frågan är hur många fler kvinnor som skall få sina liv förstörda eller i värsta fall våldtas till döds innan även ni PK folk med eran bisarra verklighetsuppfattning ska börja inse hur uppenbara samhällsproblem denna massinvandring har medfört och som speglar sig i statistiken, fakta och dagliga händelser? Framför allt när majoriteten som kommer hit är muslimer som har en kvinnosyn som speglar sig i just våldtäktsstatistiken.

    Sedan läste jag något inlägg här som löd något om att alla våldtäkter som begås i hemmen utförs av etniska Svenska män. Vilket är det mest bisarra jag läst, säg det till alla muslimska kvinnor som idag i Sverige lever i skräck för sina män, som i sin religion kan behandla kvinnan som han vill och med rädsla för hedersrelaterat våld från sin egen familj eller släktingar så vågor hon ej anmäla honom.


    Orkar inte svara på hela ditt inlägg men måste ändå fråga; var i tråden står det att ALLA våldtäkter begås av svenska män i hemmet? Det vågar jag påstå att ingen någonsin skulle hävda. Vilket ju då gör din comeback på det påståendet väldigt märkligt. En så kallad halmgubbe.
  • Notetur Nomen
    pete the bog skrev 2015-07-13 21:47:33 följande:

    Åjo. Till och med BRÅ hävdade förr i tiden att invandrare var överrepresenterade vad gäller grov brottslighet och våldtäkter. Våldtäkt var 5 ggr vanligare bland utrikes födda. Men nu för tiden är det alltför känsligt att tala om sådana fakta. Det är också enkelt för den som har tid och ork, att själv studera domstolsdomar - överrepresentationen bland folk från Mellan-Östern, Afrika och Balkan är förkrossande.

    www.svd.se/brottslighet-bland-invandrare-borde-oroa-alla-partier

    Till och med Aftonbladet bekräftade den bilden, men det var alltså för 15 år sedan. Nu är det naturligtvis otänkbart.

    wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/13/dokument.html


    Men det är ingen som sagt att invandrare inte är överrepresenterade! Det har däremot ingenting med statistiken i ts att göra! Hur svårt ska det vara att fatta!
  • Notetur Nomen
    Gert skrev 2015-07-13 14:19:23 följande:

    Det står klart och tydligt i TS.


    Fast du vägrar konsekvent kommentera de många inlägg där källor säger att det till största del beror på vår sexuallagstiftning, samt till viss del anmälningsbenägenhet och extensiv antalsräkning. Du tycker inte att det är bra att det finns en förklaring till statistiken. Du skiter nämligen i de tjejer och killar som blir utsatta för våldtäkt och andra sexualbrott. Du ser bara ett tillfälle att sprida din agenda.

    En normal människa hade blivit glad över att en till synes mycket dyster statistik inte har så mycket bäring i verkligheten. Men inte du. Du ignorerar den delen av diskussionen helt. Varför?
  • Notetur Nomen
    pete the bog skrev 2015-07-14 14:25:13 följande:

    Intressant inlägg från Hsshs... En person som har blivit våldtagen och har en analys som baserar sig på verkligheten. Hon menar att både överfallsvåldtäkter begångna av invandrare och andra våldtäkter begångna av svenskar är lika hemska. Så är det säkert.

    Sverige har en kraftigt ökad våldtäktsfrekvens de senaste 25-30 åren, medan grannländerna ligger på ungefär samma nivå som tidigare. Sverige har alltså gått från att ha varit ett land med få våldtäkter till att ligga i toppen. Skillnaden beror på invandringen. Det är ganska enkelt att själv begära ut handlingar från domstolsdomar som tydligt visar en sådan trend.

    Det som också är notervärt är att svensk media och myndigheter inte alls verkar vara intresserade av att ta krafttag mot detta. I stället verkar alla nöja sig med att konstatera att det nog är statistiken som är överdriven. Då är ju allt egentligen ganska så bra. Frid och fröjd!


    MEN LÄS TRÅDEN!!! Det är inte på grund av invandring utan på grund av vår sexuallagstiftning! Jag blir fan galen snart, så många experter i den här tråden, men ingen som klarar av att läsa tidigare inlägg.
  • Notetur Nomen
    Gert skrev 2015-07-14 15:09:42 följande:
    Öh jo. Händer hela tiden.
    Whatever. Svara nu på mitt inlägg #137
  • Notetur Nomen
    KillBill skrev 2015-07-14 15:59:15 följande:

    Det blir mer och mer tydligt hur rätt Tino Sanandaji har när han hävdar att SDs väljarbas har lägst IQ av alla riksdagens partier.


    Enda gången folk som Gert och hans gelikar bryr sig om kvinnofrågor är när de kan svartmåla invandrare. Och på så sätt lyckas att i själva verket totalt skita i de faktiska våldtäktsoffren :(
    pete the bog skrev 2015-07-14 16:40:58 följande:

    MEN LÄS TRÅDEN!!! Det är inte på grund av invandring utan på grund av vår sexuallagstiftning! Jag blir fan galen snart, så många experter i den här tråden, men ingen som klarar av att läsa tidigare inlägg.

    Förstår mycket väl att du hävdar det. Dessvärre är förklaringsgraden låg för den teorin. Ökningen beror på invandring.


    Pratar du om alla våldtäkter eller överfallsvåldtäkter?

    I vilket fall, anledningen till att Sverige ligger i topp i Europa och på tredjeplats i världen beror INTE på invandring.
    Gert skrev 2015-07-14 18:42:53 följande:

    Jag kommenterar bara inlägg som jag vill kommentera.

    Sen har jag bara sett en källa på att det beror på lagstiftningen. Jag tror att det bara är en liten del av anledningen till att Sverige ligger högst i Europa och trea i världen på antal våldtäkter.


    Ha ha ha det är ju numer ännu mer omöjligt att ta dig på allvar än innan. Svarar bara på det du vill svara på? Bra diskussion man får då... Sen ta och fundera på varför du inte "vill" svara på de inlägg som inte passar dig. Är det månne för att du inte bryr dig om våldtagna kvinnor utan bara för att du vill ha rätt angående de onda invandrarna?
  • Notetur Nomen
    Gert skrev 2015-07-14 20:41:15 följande:

    Jag har redan svarat på teorin om lagstiftningen. Jag tror inte på att det är den största anledningen till att det begås fler våldtäkter i Sverige än övriga Europa.


    Även fast BRÅ, polisen och all tillgänglig forskning menar att det är anledningen? Ja ja, var och en blir ju salig på sin tro, pun intended.
  • Notetur Nomen

    Verkar vara svårt för Sd-maffian att förstå att sexualbrott inte är samma sak som våldtäkt. Sexuellt ofredande, sexuellt tvång, eventuellt sexuella trakasserier (osäker), våldtäkt mot barn etc räknas som sexualbrott. Vilket gör att man måste tolka statistiken annorlunda. Och det torde Gert veta eftersom jag påpekat det i tråden tretusen gånger. Men han är inte ute efter sanningen som han påstår. Han vill bara sprida främlingsfientlighet.

  • Notetur Nomen
    Gert skrev 2015-07-21 20:59:55 följande:

    Här kommer statistik över sexualbrotten i Sverige.

    Hel linje är alla sexualbrott och prickad linje är våldtäkter:

    Och ett diagram per 100 000 invånare:

    statistik.bra.se/solwebb/action/index


    Till och med du måste ju se att det stora hoppet är vid 2005 = när sexuallagstiftningen skärptes.
  • Notetur Nomen
    enånittitre skrev 2015-07-22 09:38:59 följande:

    Hittade följande diagram på nätet. Den blåa kurvan kommer från BRÅ och den röda från Migrationsverket enligt nätsidan, (Snaphanen)


    Har du hört talas om kausalitet och korrelation? Det är statistik 101 annars, och ett hett tips.
  • Notetur Nomen
    Notetur Nomen skrev 2015-07-22 12:15:53 följande:

    Har du hört talas om kausalitet och korrelation? Det är statistik 101 annars, och ett hett tips.


    Dessutom tror jag att den blå kurvan visar sexualbrott, inte våldtäkter
  • Notetur Nomen
    SchaefferBoy skrev 2015-07-22 12:24:02 följande:

    När majoriteten av fängelsekunder är invandrare så tror du på kausalitet?

    Godag luftboll.


    Eeh, va? Förstår inte vad du yrar om.
  • Notetur Nomen
    LottaPhelpsLars skrev 2016-01-09 14:26:05 följande:

    Konstigt att svenskar kan förneka en så upprörande statistic! Jag bor I USA och här rapporteras detta som mycket upprörande. Hur kan Sveriges regering tycka att det är OK att vi är störst I världen på våldtäkter, på andra plats ligger Jamaica. Hur kan detta vara demokratiskt mot svenska kvinnor?

    Ibland måste man faktiskt ta tag I ett problem även om det är obehagligt och inte politiskt bekvämt.

    Det gör mig mycket ledsen att Sverige vill hjälpa och släpper in flest flyktingar än något annat land, och vi blir belönade med att våra kvinnor blir våldtagna. Media behöver börja rapportera vad som faktiskt händer och inte sticka huvudet I sanden.


    För att, som du ser om du läser tråden, det finns en väldigt logisk förklaring till statistiken och det är att i Sverige klassas väldigt många fler handlingar som våldtåkt än i andra länder. Vi har även en väldigt hög anmälningsbenägenhet och för våldtäkter med fler än en förövare så bokförs det som en våldtäkt per förövare.

    Enligt brottsofferintervjuer ligger Sverige snarare mitt i EU-snittet gällande våldtäkter.

    Frågor?
Svar på tråden Sverige har flest våldtäkter i Europa. Vad beror det på?