• Poison82

    Är det ok att min man gör så här?

    Anonym (TS.) skrev 2015-07-18 23:07:49 följande:

    Jag vill så gärna säga att jag inte alls är beroende, osäker, svag och rädd. Det är inte så jag ser mig själv. Men det är kanske så HAN ser mig och passar på. Jag vill verkligen inte vara någon hopplös romantiker men en del av mig vill ju så gärna tro att det ska bli bättre. Att barnen ska få tillbaka sin pappa och jag min man.


    Tillbaka? Jag uppfatta det som att det typ alltid varit såhär, hade jag fel?

    Skilja sig är en stor sak men kanske separeta och flytta isär? Som det är nu är det ju ohållbart och jag tror faktiskt där krävs något drastiskt för att förändra situationen
  • Poison82

    Vad gmad jag blir att du visar förnuft nog nu när det gått så långt att han smällt till dig för att du ska ge dig av. Nu går du inte tillbaka, vad han än säger så skaffar du eget boende för dig och barnen. Även om han lovar ändra sig så flytta inte tillbaka. Om du trots allt detta känner att du vill ge honom en chans till så bo ändå isär iaf ett år och se om han verkligen menar allvar med det innan du ens överväger att bo med honom igen.

  • Poison82
    Anonym (Delat ansvar) skrev 2015-07-21 22:01:52 följande:

    Vi två verkar vara de enda som inte hetsar i denna tråd. Tror också det är klokt att ta en liten timeout i förhållandet. Förhoppningsvis får det TS man att få lite tid att fundera. Förordar fortfarande terapi oavsett om den leder till en separation eller att det blir bättre/bra igen . Vill absolut inte försvara något slag eller våld, och tror att kan man slå en gång, måste man förstå hur lätt det är att slå en annan gång.


    Nädå, jag är på samma linje men tycker inte att hon alls ska bo med honom just nu utan ha eget boende. Jag tror inte han kommer ta det på allvar annars
  • Poison82

    Jag kan förstå din känsla att känna sig misslyckad om man separerar, vem drömmer om att träffa någon , skaffa barn och sen att det går i kras.... Men här får du försöka släppa drömbild och se till verkligheten och fundera över vilket som är mest misslyckat? Leva olycklig med någon som använder dig som en dörr matta eller finna glädje igen?

  • Poison82

    Han vet förresten var ni är va?

    Jag tycker du ska svara honom på frågan angående hans barn faktiskt. Ett enkelt "barnen mår bra" duger fint och sen inget mer.

  • Poison82

    Vad bra att du rannsakar och tänker tillbaka. Jag förstår att vi omöjligen kan få hela bilden av honom men jag undrar verkligen ; vilka är hans goda sidor? Vad fick dig att bli kär i honom?

  • Poison82
    Anonym (P) skrev 2015-07-30 16:06:06 följande:

    Ts, när jag säger...nu börjar det bli lite väl mycket info här...hittar du på?

    Vad ligger bakom ditt inlägg egentligen?


    Är du dum eller? Varför skulle hon hitta på? Vad tror du inte att någon kan bete sig så svinaktigt som hennes ynkrygg till karl eller?
  • Poison82
    Anonym (P) skrev 2015-07-31 11:11:34 följande:

    Nä, jag är inte dum! Självklart finns det sådana idioter. Men det är något med inläggen från ts som säger mig att det är något lurt. Det eskalerar på ett sätt som normalt en drabbad inte skriver på...

    Är det inte det så hoppas jag att hon flyr väldigt snabbt.


    Spekulationer kring hur en historia är sann eller ej är faktiskt inte tillåtna.
  • Poison82

    Vad säger han själv om detta? Är han ångerfull och lovar bättring eller han tycker fortfarande att du överdriver? Ingen vilja till äktenskapsrådgivning eller så?

  • Poison82

    Vad tråkigt att han inte klarar av att bli en bättre människa men samtidigt skönt att han redan bevisar det så han inte först kämpat för att senare återgå till att bli skitstövel. Önskar dig allt gott!

  • Poison82

    Skönt med stöd även från hans föräldrar. Är säker på att allt kommer lösa sig till det bästa och bär du ser tillbaka så kommer du förstå att detta var det bästa beslut du någonsin tagit

Svar på tråden Är det ok att min man gör så här?