• Calliope
    ystersyster skrev 2015-11-10 06:29:30 följande:

    Det gick inte den här gången heller, så deprimerande. De sa att resultaten på kvalitet och ägg var kanonfina och skulle köra samma program om jag fick negativt nu men hur kul känns det? Nåt verkar ju vara fel när det aldrig tar sig. Den här gången har jag inte ens tränat eller ansträngt mig på något sätt..

    Calliope, har du startat nu?


    Så tråkigt att det inte tog sig. Det kan kännas ganska hopplöst när man försöker och försöker och det aldrig går vägen. Ska du köra en till omgång? 

    Mensen kom idag och jag ska ta min första spruta menopur i morgon. Det känns lite nervöst för det var ju tre år sedan jag gjorde min förra IVF. 
  • Calliope
    ystersyster skrev 2015-11-10 19:41:13 följande:

    Ja var klok nog att köpa ett 3 pack för att minska pressen på migsjälv.. Tror nästa försök blir januari, vill inte stressa mig igenom detta som jag gjort tidigare. Då ville man knappt vänta en mens mellan gångerna, rätt galet när man tänker på det nu.. Var två år sen vi gjorde försök i Sverige :)


    Det verkar vara ett klokt val att vänta till januari och låta både kropp och själ återhämta sig lite. Jag håller tummarna för att det lyckas nästa gång.

    Själv är jag mitt i hormonbehandlingen nu och idag är det dags för spruta nummer två.
  • Calliope

    Uppdatering. Hade äggplock idag och fick ut 9 st så nu hoppas jag bara att de befruktas och delar sig så jag kan göra ET som är planerat till måndag.

  • Calliope
    miamarina84 skrev 2015-11-22 18:30:50 följande:

    Fryser du ner de äggen som ibte sätts in? (håller på o lär mig) ;)


    Jag kommer spara embryo och frysa in dem som blir över efter insättning. Då kan jag göra FET (frozen embryo transfer) om inte IVFen skulle funka.
  • Calliope

    FET innebär att embryo av bra kvalitet fryses in och kan användas vid ett senare tillfälle. Jag har gjort det i naturlig cykel. Man behöver inte genomgå en hormonstimulering som man gör vid en IVF.

  • Calliope

    Det var ET idag och nu ruvar jag på ett fint fyrcelligt embryo. Två åkte in i frysen och fem ska odlas till blastocyster.

  • Calliope

    Blastocysterna är odlade längre tid, ca fem dagar och har omkring 100 celler. Tvådagars embryot jag fick tillbaka hade fyra celler.

Svar på tråden IVF i Danmark. Någon mer?