Inlägg från: Konstatera |Visa alla inlägg
  • Konstatera

    Varför är män bättre än kvinnor?

    Hej.

    Sitter här och smuttar på en fin whiskeypinne och filosoferar över tillvaron. Idag har jag en tes som jag vill dela med mig av. Den lyder som följer ...

    Tjejer är svagare, fjantigare och sämre än män. Tjejer klarar inte av att tävla mot män i någonting, inte ens i schack då de tävlar var för sig. = killar är smartare.

    Värdens bästa kock/kockar är män (detta trots att fler kvinnor ödslar mer tid i köket). Bögar är säkerligen bättre på oralsex än tjejer därtill. Finns det några kända kvinnliga uppfinnare? Vi män har byggt världen! Vad har ni gjort? Fött barn i enlighet med moder natur! Starkt jobbat.

    Som vi alla vet fortsätter listan i omättad hastighet. Jag vet att detta diskuterats flertalet gånger, men likväl har jag aldrig tagit del av information som motbevisar min tes. Jag tänkte därför ge er chansen ytterligare en gång ... Varför är män bättre än kvinnor på PRECIS ALLT?

    Jag vet då icke

  • Svar på tråden Varför är män bättre än kvinnor?
  • Konstatera
    puss skrev 2015-07-19 19:52:23 följande:

    Är du bög?


    Nej. Din profilbild är dock riktigt bögig, må jag säga.
  • Konstatera
    Anonym (anonym) skrev 2015-07-19 19:53:10 följande:

    Tycker att du ska leta rätt på en trevlig pojkvän så du får bra mat och bra sex en behöver ju faktiskt inte ha en kvinna om en föredrar män det är helt ok att komma ut.


    Hade jag kunnat gjort. Men vem ska då ta hand om dig/er?
  • Konstatera
    Aikido skrev 2015-07-19 19:36:04 följande:

    Men vad fan... jag får stryk i det mesta av kvinnor. Är jag då en halv man? Ännu mindre?


    Skärp till dig! Vad då förlorar ... Tävlar du i städning eller?
  • Konstatera

    [quote=75542708][quote-nick]Anonym (anonym) skrev 2015-07-19 20:08:02 följande:[/quote-nick]

    Kanske de riktigt innovativa männen som driver samhället framåt, inte de som tror sig vara bättre än kvinnor  för att andra män uppfunnit saker och byggt motorvägar.

    [/qoute]

    Exakt. Nu gör jag förvisso väldigt mycket gott. Försörjer säkerligen ett par ensamstående kvinnor enkom genom skatt. Men som sagt ... Finns säkerligen de män som är mer innovativa än mig. Jag erkänner ty jag till skillnad mot de flesta kvinnor har något som kallas självinsikt. Oavsett erkände du just själv att det är männen som format denna värld.

    Var glad över att du inte fortfarande lever i en grotta istället. Varsågod!

  • Konstatera
    Fjäril kär skrev 2015-07-19 20:30:40 följande:

    Så Hitler, Stalin , Breivik, Hagamannen, Pinochet, Lasermannen mfl är män att se upp till för att de åstadkommit något?

    Vad sägs om Moder Theresa, Heliga Maria, Marie Curie, drottning Elizabeth I, drottning Kristina, Amazonkvinnorna mfl?


    Marie curie är kapabel. Resten är rätt ovidkommande ur ett historiskt perspektiv. Det är även männen som lagt grunden för modern vetenskap.

    Det finns även dåliga män, varav visa huserar på fl. men som sagt. Nog stötte många kvinnor dessa diktatorer du nämner, precis som männen. Vad är skillnaden?
  • Konstatera
    puss skrev 2015-07-19 20:17:25 följande:
    Varför är du inte bög? Vad är det som får dig att gilla kvinnor bättre än män?
    Fittan och ingenting annat. När det kommer till samtal på hög nivå föredrar jag dock män.
  • Konstatera
    Anonym (anonym) skrev 2015-07-19 20:58:16 följande:
    Bättre att du skaffar en konstgjord så att du frigör en kvinna till någon av de där snälla blyga osociala männen så blir det en win-win-situation, du behöver inte beblanda dig med kvinnor och någon annan behöver inte gnälla över avsaknad av kvinna för nog vill du väl stödja män i nöd.
    ZzzzzzzzZz ... Nu är du ute och cyklar. Skriv nu under ditt nick och stå för din åsikt. Om du nu har någon åsikt att tals om?
  • Konstatera
    todo nada skrev 2015-07-19 21:04:23 följande:
    I så fall tycker jag synd om dig som går miste om mycket intressant här i livet eftersom du är trångsynt och förutfattad.

    Tror inte det hade funkat att föra en intelligent konversation från min sida med någon som du. Att resonera som så, att kön skulle ha inverkan på hur smart/intelligent en person är påvisar inget annat än att du själv verkar sakna dessa egenskaperna.
    Nej. Tvärtom. Gett kvinnofölket många chanser. Sällan hört något intressant yttras från era munnar. Sanningen är den att de flesta män håller med mig, men de spelar med i ert spel.

    Jag säger sanningen!

    Har Du några åsikter att dela med dig av får du gärna skriva av dig. Som sagt, vill höra vad ni har att säga. Mycket besviken hittills.
  • Konstatera
    Anonym (anonym) skrev 2015-07-19 21:12:45 följande:
    Det är ju bara 20% av männen som har sex med alla kvinnor så om du inte ens är intresserad av kvinnor så är det ju bättre att du avstår och låter någon annan vara en av de bland de 20 % och istället ägna dig år innovationer, bygga upp samhället och leva med män.
    Har du groggat? Vad då 20% som legat med alla kvinnor? Och nej. Kommer ägna mig åt innovativa lösningar med andra män, samtidigt som jag ligger med fittor.

    Detta är inte vad tråden handlar om. Svara på sakfrågan istället!
Svar på tråden Varför är män bättre än kvinnor?