Inlägg från: Anonym (principfast) |Visa alla inlägg
  • Anonym (principfast)

    Nu sa hon det för femhundrafemtionde gången

    Anonym (Sommarregn) skrev 2015-07-20 00:23:31 följande:
    Men ser du och Laura inte skillnaden på någon som stöttar er i ert val att inte ha barn jämfört med någon som vill skada er och säger femton gånger om året i över 20 år att det är tur att du inte har barn och att du inte ska skaffa barn för att du är en så dålig människa och skulle bli en kass förälder enligt personens tycke?
    Men om det är så kränkande för dig och du har bett henne lägga av och det inte respekteras så bryt med räpan då! Hur kan du annars se dig själv i spegeln och känna dig som en vuxen om du låter dig orättvist trampas på hela tiden?

    Jag har en far som inte är riktigt klok och jag svor på när jag var 20 år och började ta avstånd från honom att det beteende som jag inte skulle acceptera från en vän, det ska jag inte tåla från min egen förälder heller, då har den personen ingen plats i mitt liv. Jag har inte sett honom på snart 20 år och det var ett mycket bra beslut, han kan mögla på hemmet medan jag lever livets glada dagar för han är en patetisk elak liten man.

    Eller börja med att varje gång hon säger det så träffar du henne inte på en månad och svarar inte när hon ringer. Så får du väl se hur länge det tar innan polletten trillar ner?
  • Anonym (principfast)

    Läste lite till:

    Människan behöver vård, hon är uppenbart psykiskt sjuk och det ska inte du behöva stå ut med längre. Välj ditt liv, du kan inte rädda någon som vill leva med henne men du kan sätta gränser för ert umgänge eller avsluta det.

  • Anonym (principfast)
    Anonym (tagga) skrev 2015-07-22 20:51:46 följande:
    Tror att det i princip inte går att göra sig immun mot psykisk misshandel. Tror inte ett dugg på vad min far säger om mig och till mig men ändå så hamnar jag i fullständig psykisk obalans av att umgås med honom och utsättas för hans kränkningar.

    Det enda som hjälper mig att känna mig harmonisk och psykiskt välmående är att hålla honom på avstånd och inte träffa honom.
    Samma här.

    Ett beslut som var värt sin vikt i guld för min del, jag satte tidpunkten och bestämde formen för mitt avslut och sen är det bra med det. Det roliga var att han fortsatte härja i bakgrunden och bl.a. försökte förbjuda hela sin släkt (runt 25 personer) att komma på min 30-årsfest men då äntligen hade de också fått nog av honom så resultatet var att varenda en av dem kom, bara för att visa honom att han inte bestämmer över dem!
  • Anonym (principfast)
    Anonym (Sommarregn) skrev 2015-08-25 17:25:10 följande:

    Har läst massor om narcissistiska mödrar sen någon sa att hon verkar vara det och det är klockrent. Allt stämmer in på henne! Jag berättade om det idag för pappa, att hon fick nästan alla "rätt" på ett frågeformulär om din mor är narcissist och sa att jag skulle mejla ett till honom om din partner är narcissist för att jag tyckte att nästan allt stämde där med för hans del som har levt som hennes partner. Han blev bara irriterad och sa vad spelar det för roll om hon är narcissist för hon kommer ju inte att förändras och så började han prata om något helt annat. Jahapp, så blev jag totalt nerskjuten där också. Jag borde inte vara förvånad. Mina känslor och tankar räknas ju inte nånstans och har aldrig gjort det.


    Jag har inte vågat känna efter hur det känns. Just nu straffar hon mig och svarar inte om jag ringer på deras hemtelefon fast jag vet att hon är där. Ska man skratta eller gråta åt det är den stora frågan? Obestämd
    Men varför ringer du henne?

    Njut av friden medan den varar, hon kommer snart krypande tillbaka eftersom du är hennes favoritslagpåse och människa-som-jag-känner-mig-bättre-än.

    Hennes liv funkar förmodligen dåligt utan någon som tar den rollen och om hon ger hela ditt lass till din far så finns ju risken att han får nog av henne också.

    Jag kallar det win-win.
Svar på tråden Nu sa hon det för femhundrafemtionde gången