Inlägg från: mirakelspektakel |Visa alla inlägg
  • mirakelspektakel

    Sthlmstjejer runt 30-40 1:a barnet, Bf feb/mars 2016:)

    Hej!

    Är i vecka 13, fick göra ul i vecka 10, för att kunna göra inskrivningen, då jag har oregelbunden mens och inte hade tillräckligt med koll på hur gammal lilla undret var. Så skönt att få se hjärtat slå :)

    Vad är Nipt för något? 

    Jag har mått rätt dåligt i flera veckor nu, illa mående, men det som verkligen tar knäcken på mig är blodtrycksfall och yrsel, blir antagligen sjukskriven en kortare period. Däremot har jag inte så mycket humörsvängningar.

  • mirakelspektakel

    Grattis till er med! När har du BF?

    Vi ska göra Kub nästa vecka. Lite läskigt tycker jag samtidigt som det ska bli fantastiskt att få se ul igen.

  • mirakelspektakel

    Nipt låter ju som en betydligt mer säker metod än kub. Förstår att ni valt det även fast det var dyrt. Vi funderade på att inte ens göra kub, då vi inte ligger i några riskzoner, men gör det för säkerhet skull.

  • mirakelspektakel

    1 feb. Våra närmaste vet om det, jag tänker att om det blir några negativa besked så behöver vi deras stöd och förståelse ändå så det är inte någon jätte hemlighet, även fast jag inte har berättat på jobbet än. Det syns inte så jätte mkt på mig, men jag har alltid haft lite mage så än så länge kan jag komma undan med att jag bara gått upp i vikt även fast magen ser annorlunda ut och brösten är stora som meloner.... 

  • mirakelspektakel

    Välkomna!!
    Vore kul om vi blir ett litet Stockholmsgäng, så att man har några att bolla bb:n med osv.

    Jag mår fortfarande rätt dåligt och är sjukskriven på heltid. Hur mår ni andra? Har ni gjort Kub eller något liknande prov? Jag väntar med spänning på när det är dags för RUL, men det är ett par veckor kvar...

  • mirakelspektakel
    Kokosglass skrev 2015-08-18 19:46:53 följande:

    Hej! Är också gärna med här, BF slutet av januari, är 26 år och bor i Solna.

    Jag är i vecka 17+2 (enligt KUB) och magen har blivit rätt tydlig nu. För mig kändes det lite som en lättnad när det började synas mer ordentligt, skönare att vara officiellt gravid än att smyga med det... :)


    Välkommen!

    Då har vi bf rätt nära varandra, vi fick bf flyttat till 29 jan efter kub. Har du vart på rul än? känner du av bebisen?
  • mirakelspektakel
    Kokosglass skrev 2015-08-20 14:29:14 följande:
    Tack!

    Vad kul, förmodligen inte många dagar mellan oss då. Vi skulle ha RUL först om tre veckor (20+3), men idag fick jag träffa en läkare som tyckte det var för sent - så nu ska vi iväg redan på onsdag nästa vecka :) När ska du göra RUL?

    Har varit sjukskriven i två veckor pga. blödningar som kommit och gått, men bebisen mår som tur är fint och på måndag ska jag börja jobba halvtid.

    Sen en vecka tillbaka så känner jag något i magen, som lätta små sparkar/puffar. Känner du något?
    Vilken tur att bebisen mår bra!! Läskigt med blödningar, även fast jag läst att det är många som har dem. Jag har också rul inplanerat sent (19+5), men jag har å andra sidan inga blödningar. Varför tyckte läkaren att det var för sent, sa han det? Vilken BM går du hos? Jag går hos Mama mia.

    Jag känner inget än, men jag har moderkakan som ligger framför så barnmorskan som gjorde senaste ul sa att det vore konstigt om jag kände något innan vecka 20. JAg väntar med spänning!
  • mirakelspektakel
    Jasi skrev 2015-08-21 18:06:49 följande:

    Hej,
    Tänkte att det är dags för mig att hoppa in här, går snart in i vecka 14. Vore kul att lära känna fler i samma situation. 
    Just nu funderar jag på om det inte börjar bli dags att berätta nyheten på jobbet och hur jag ska göra det. Någon som har tips eller tankar om det?


    Hej!! Välkommen! JAg berättade för min chef via telefon, eftersom jag är sjukskriven. Då var jag i slutet av v. 15. Hon blev jätteglad. Jag tror det bästa är att berätta det när det finns gott om tid och bara säga som det är. Lycka till!
  • mirakelspektakel
    lisen32 skrev 2015-08-23 15:22:12 följande:

    Välkomna allihop!?? Hur går det för er?

    Har berättat på jobbet, hade inget val för det syns redan. V 14+0 idag. Syns det för er?

    Lite nervös för RUL som är först om en månad. Precis gjort Nipt och allt såg jättebra ut, så so far so good :)


    Vad skönt att Nipt såg bra ut! 

    På mig börjar det synas, kan inte riktigt ha alla mina kläder längre, var på ett bröllop igår och fick kasta mig i väg och köpa en mamma-klänning för inga av mina finklänningar funkade. Men det är nog som det ska då jag är i v 18.
Svar på tråden Sthlmstjejer runt 30-40 1:a barnet, Bf feb/mars 2016:)