Inlägg från: minerva123 |Visa alla inlägg
  • minerva123

    Myt el sanning?

    Casslo08 skrev 2015-07-27 23:35:21 följande:

    Dessutom fick jag sina huvudvärk vilket sker rätt ofta av nålen du får i ryggen vid ks. Inte trevligt det heller. Fy tusan.


    Nja, risken för postspinal huvudvärk är 1 på 200, vilket jag inte skulle kalla "rätt ofta".
  • minerva123

    Jag har snittats två gånger och båda barnen har varit pigga och alerta (apgar 10) från start. Båda började amma redan på uppvaket. Cancer och infektioner oroar jag mig inte alls för (eller inte mer än normalföräldern, för alla oroar väl sig för att barnen ska bli sjuka ibland). Jag köpte en maggördel (Belly bandit), men använde den aldrig. Tyckte det gick bra utan.

  • minerva123
    Casslo08 skrev 2015-07-28 20:24:23 följande:

    Och det är väl oftast mer komplikationer med ks än vaginalt fl? Kan dessutom meddela att jag inte har känsel på vissa delar av magen pga av snitten. Försöker inte få dig att ändra dig, vill bara att du ska få veta att ks inte alltid är så enkelt som många verkar tro.


    Det finns risk för komplikationer med båda sätten, riskerna är bara olika och därför väldigt svåra att ställa mot varandra. Jag har också nedsatt känsel precis på ärret och kanske en halv cm ovanför och nedanför (ärret sitter 2-3 cm ovanför blygdbenet). Personligen stör det mig inte alls, men det är ju olika hur man upplever det såklart.
  • minerva123
    Mibi skrev 2015-07-29 09:27:44 följande:

    Jag skriver här för att höra andras upplevelser av ks. Jag skriver inte här för att NI ska DÖMA mig. Mina förlossningar, erfarenheter och rädslor är MINA, det enda jag vill är att ha svar på mina frågor i TS.


  • minerva123
    Casslo08 skrev 2015-07-29 14:44:14 följande:

    Vem är det som dömer dig och dina val? Vi berättar ju bara våra upplevelser och erfarenheter,vi som gått igenom ett eller flera ks. Om svaren inte motsvarar dina förväntningar så är det ju tråkigt. Men tycker du vi ska sitta och ljuga och säga att allt är rosaskimrande efter ett ks för att du ska bli nöjd med svaren?


    Fast TS har två väldigt specifika saker hon vill ha svar på (om andras snittade barn blivit sjuka och om maggördel efteråt är bra eller inte). Om man inte har svar på någon av frågorna - varför skriver man då?
Svar på tråden Myt el sanning?