Inlägg från: Kapitalismen |Visa alla inlägg
  • Kapitalismen

    Gör er medvetna

    "Det är en människa"-argumentet verkar inte direkt fungera så bra när det gäller att övertala kvinnor att inte göra abort. Kanske dags att prova något annat?

  • Kapitalismen

    Om man anser att ett foster är en människa, då förstår jag definitivt hur illa det måste vara att tänka att kvinnor där ute mördar människor på löpande band.

    Det är inte svarvit fråga precis...

  • Kapitalismen
    Anonym (gubbjäveln) skrev 2015-07-29 12:08:37 följande:

    Men nu tänker jag ta den här MRO vid hornen

    En av bakgrunds figurerna har ett speciell inställning till Abort och våldtäkt

    www.dagen.se/v%C3%A5ldt%C3%A4kt-%C3%A4r-inget-giltigt-sk%C3%A4l-f%C3%B6r-abort-1.92815


    Våldtäkt är inget giltigt skäl för att genomföra en abort. Det skriver Kristna värdepartiet i ett av de dokument som ska antas i helgen, då partiet samlas till sin första kongress

    Kanon bra TS... lovar dig att jag kan gräva långt ner i myllan om MRO. Det börjar också bli intressant i de ekonomiska bitarna runt MRO. Dock vet jag inte om det är tillåtet att posta det här.

    Så hur var det nu, inte emot abort va... skitsnack.
    Är du kvinna och inne i den sekten... Ta dig ur och det snabbt som den. 

    Jag må vara gubbe, man och karl. Men någon måtta i tramset från den kristna höger får det vara. Ni borde skämmas så ögonen trillar ur er.
    Det där med våldtäkt är ju enkelt att förklara om man bara följer resonemanget. Ett foster är en människa, således är det inte barnets fel hur det uppkom. Mamman har ingen rätt att mörda barnet för att det är oönskat. Så att säga.
Svar på tråden Gör er medvetna