Inlägg från: Anonym (Tänk!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tänk!)

    Gör er medvetna

    Till er som funderar på att göra en abort.

    www.abortnej.se/

    Varning för starka bilder. Och wakeup call. Efter denna sida kommer jag aldrig att göra en abort igen.

  • Svar på tråden Gör er medvetna
  • Anonym (Tänk!)

    Kvinnor behöver vara mer medvetna om aborterna. Att det inte är en klump i tidig grav vvilket många tror. Utan ett foster med händer fingrar fötter och tår. Jag har själv blivit chockad när jag har sett att det faktiskt varit en beaby i miniformat. Jag har till och med sett röra på sig i v 15 men det förnekar dom.

  • Anonym (Tänk!)

    Sen är jag också för aborter men i många fall är det misstag som folk sedan ångrar när dom inser och det är försent.

  • Anonym (Tänk!)

    Vad jag vill få fram är att man ska vara medveten om att det är ett foster med händer fötter fingrar och tår, ett ansikte, ett levande foster ingen outvecklad klump som en del tror. Det finns många som använder abort som preventivmedel och det kanske man inte gör om man får lite mer info om hur utvecklad fostret faktiskt är. Abort anser jag absolut att kvinnor ska få göra. Vi kvinnor har rätt att själva bestämma. Men som sagt många inser inte. Och bara för att du, Laila inte ångrar dina aborter betyder inte att alla är nöjda med sina beslut.

  • Anonym (Tänk!)

    Tror ni ärligt att inte finns kvinnor som ångrar sina aborter? Vad är det för skitsnack. I mitt arbete så har jag stött på en hel del. Vare det sig är för smärtsamt att tro elleraatt ni rent sagt skiter i det så skulle en hel del aborter kunna undvikas om man får mer info. Och det görs många två-tre stegs aborter. Sluta prata skit nu och få de att låta som att jag är emot abort. Jag har själv gjort, skulle inte göra det igen men jag förstår kvinnor som känner o tvungna och väljer att göra det.

  • Anonym (Tänk!)

    Ni kan ta i tills ändtarmen spricker. Vi vet varför. Och enligt bilderna stämmer veckorna bra med utvecklingen. Och för dom som inte vet så går aborter till på olika sätt beroende på hur långt gången du är. En skrapning går till som på videon.

Svar på tråden Gör er medvetna