Inlägg från: Drottningen70 |Visa alla inlägg
  • Drottningen70

    Gör er medvetna

    Jaha? Och?

    Det görs för lite aborter.

  • Drottningen70
    Anonym (Tänk!) skrev 2015-07-28 19:10:41 följande:

    Kvinnor behöver vara mer medvetna om aborterna. Att det inte är en klump i tidig grav vvilket många tror. Utan ett foster med händer fingrar fötter och tår. Jag har själv blivit chockad när jag har sett att det faktiskt varit en beaby i miniformat. Jag har till och med sett röra på sig i v 15 men det förnekar dom.


    Återigen. Och? Att händer och fötter bildats gör det inte till en människa.
  • Drottningen70
    Anonym (gubbjäveln) skrev 2015-07-29 01:42:25 följande:

    Tycker du inte att det är svårt nog för kvinnor att göra abort rent mentalt. Så måste du lägga än mer skuld och skit i kvinnors famn..

    Jag lovar och svär på heder och samvete att jag ska bekämpa såna jävla abortmotståndare. Att alltid stå upp för den fria aborträtten i Sverige och aldrig i hela mitt liv lägga en valsedel på ett parti som verkar för att inskränka den fria aborträtten.

    Då ska du veta att jag är en man/kille och karl.

    99% av alla Svenska kvinnor har känslor och lider nog av att behöva välja mellan att behålla och abort. Finns säkert nån kvinna som använder abort som preventivmedel och regelbundet. Men jag vet en svart och mörk källare för dem och där finns också plats för fanatiska abortmotståndare. Om det vore lagligt så skulle jag personligen svetsa igen dörren och bara glömma ett sånt pack.


    Fri aborträtt JAAAAAAA
    Varför skulle du vilja slänga kvinnor som gör

    Många aborter i källaren? Är det någon moralisk skillnad mellan 1 och 10 aborter? Varför då i sådana fall? Är det av samhällsekonomiska skäl? Skull det då vara okej så länge man betalar själv? Eller lägger du liksom TS nån slags "detärettbarnmanmördaraspekt" på det hela? Och om så är fallet, varför är du då för fri abort? Hela abortlagstiftningen handlar ju om att kvinnan ska ha rätt att avsluta en graviditet och ha rätt till sin egen kropp så länge den rätten ej i kräktar på en annan individs rätt till liv och hälsa. Därför finns det en aborygräns där fostret börjar räknas som människa och har en egen rätt till liv, där modern ej längre kan göra abort. Varför är dey då skillnaf rent moraliskt på en och tio aborter.

    Det är enligt mig hyckleri.

    Har lättare att förstå de som anser att abort är mord och ej bör tillåtas än hycklare som anser att en eller två aborter är ok (men bara om man är ledsen för det) men att tio aborter är förkastligt. Märkligt och oligiskt resonemang. Ungefär som att säga att det är ok att slå ihjäl en av sina treåringar, men gör man det igen så borde man skämmas.
  • Drottningen70
    Anonym (gubbjäveln) skrev 2015-07-29 23:11:15 följande:

    Då menade jag på eventuella kvinnor som skiter i skydd och blir hela tiden gravida och gravida men skiter i att,,, skit samma drottningen du fattar nog vad jag menar och antagligen skulle inte denna typen av kvinna existera mer än i en fantasi.

    Sen om du vill göra en exempel jämförelse med abort och mörda en treåring. Det får vara ditt exempel. Jag klarar av den skillnaden.

    Nåväl det var nåt som triggade dig. Du får tycka att jag hycklar och bla bla. VET du drottningen. Kan inte bry mig mindre ser RU..

    Varför jag är för fri abort är number one. En kvinna eller man äger rätten till att själv bestämma över sin kropp. Den är exklusiv så att säga. I detta fallet om graviditet. Så ja det är kvinnans kropp som hon bestämmer över.

    MEN

    Det finns också andra faktorer för att jag vill ha fri abort. Det handlar om historian innan det fanns fri abort. En historia som även förekom i Sverige och den skulle komma som ett brev på posen om det infördes begränsningar i dagens abort lagstiftning. Exempelvis den kloka gumman i skogen (jag hoppas du vet vad det var när man sa så)

    Som sagt antagligen blev du triggad av uttryck i min text som du kanske inte hängde med på eller bara ville missförstå för att finna en anledning till atak.

    Så vi tycker väl olika då.


    Nope jag förstår verkligen inte den moraliska skillnaden mellan att göra en eller tio aborter. Alldeles på riktigt. Den enda kopplingen jag kan komma på är om man lägger samhällsekonomiska aspekter i det hela. Att man låter utnyttja sjukvårdssystemet.

    Om du har en klar bild av vad skillnaden rent moraliskt är mellan en och tio aborter så borde du kunna berätta det på ett kortfattat vis tycker man? Du är för fri abort, kvinnans rätt att välja säger du, men samtidigt tar du avstånd om hon väljer abort ett visst antal gå ger?
  • Drottningen70
    Anonym (gubbjäveln) skrev 2015-07-30 00:00:02 följande:

    ja jag har en åsikt om hon använder det som ett fortlöpande preventivmedel. Ja jag har en åsikt om att då borde hon kanske inte ha sex överhuvudtaget.

    Precis som jag tycker om män som drar från kvinna till kvinna när hon blir gravid. Ungar till höger och vänster och skiter i dem... Klipp den, de borde inte få...

    Men för det skulle jag inte inskränka det på något vis. Mer än tycka att det är för jävligt.

    Precis som jag tycker att exempelvis internet är kanon, men jag skulle inte vilja stänga ner det för att något skåphuvud missbrukar det.

    Precis som att jag tycker att det finns fel parti i riksdagen så är jag för fria val.

    Symboliskt (symbolik) så ja de får gärna trilla (inte slänga) ner i en mörk källare och symboliskt svetsar jag igen dörren och glömmer dem...

    symboliskt.

    Det skulle vara högst olagligt att göra det på riktigt.

    Oavsett tycker jag att vi har en jäkligt bra abortlagstiftning i landet. Som är värd att försvaras till varje pris.. 

    Abort motståndare som den sida TS hänvisar till får gärna trilla ner i källaren (symboliskt) De är precis samma metod som de använder sig i exempelvis USA. Såg skiten med egna ögon och även den militanta delen av det. Så jag jag blir upprörd när kristna yttersta högern kommer dundrande med sina abort motstånd.

    Så drottningen du får tycka att jag kör med hyckleri. Jag ger mig aldrig att försvara den abortlagstiftning vi har. Den är värd det.


    Du svamlar mest känns det spm. Jag har förstått att du tycker det är fel att göra abort många gånger, men du har inte talat om varför? Är det kostaden för samhället du tänker på? Tycker du synd om "barnet"

    Känns som om du egentligen inte tänkt igenom ditt ställningstagande (att du tycker det är fördjävligt med många aborter)
  • Drottningen70
    Anonym (gubbjäveln) skrev 2015-07-30 00:38:59 följande:

    Du väljer att tolka mig fel. Antagligen fullt medvetet.Känner jag det som. Men din känsla är din känsla och min känsla är min... Så ja vi kan känna olika.

    Så det är väl nåt som stör dig så in i... Men det är väl inte första gången drottningen gör denna manöver.

    Det är du som drar upp kostnader

    Det är du som drar upp X antal gånger.

    Det är du som gör jämförelse med abort och MORD på 3 års barn. 

    Ja jag tycker synd om barnet på 3år om det mördas och deras anhöriga, ja jag skulle tycka att det är en tragedi om ett barn på 3 år förlorar livet.

    Men jag kan också misstolka dig medvetet och säga... Det verkar inte på dig att du skulle tycka att det vore tragedi om ett barn på 3 år förlorar livet.

    Jag tycker att vi ska ha den vi har.. O jag tycker att abortmotståndarna som den TS hänvisar till kan go to hell.

    Att du också tycker det och tycker dig ha bättre argument för den än vad jag har. Grattis då.. känns det bra från din höga häst?

    Tycker du inte det. då har vi olika åsikt och med det får du fortsätta störa dig på mig som en gadd i baken...

    Känns det som! ;)


    Det är inte jag som skriver långa svamliga inlägg för att prata bort nåt jag tydligen inte kan svara på. Det är du som kör den "manövern"

    Så jag försöker igen:

    Varför anser DU, att det är moraliskt fel att göra 10 aborter, men inte1?

    Varför är detta så svårt att svara på?
  • Drottningen70
    Anonym (gubbjäveln) skrev 2015-07-30 11:27:37 följande:

    Var har jag skrivit 10 st ?

    Var har jag skrivit ett exakt antal?

    Tyvärr så någonstans hos dig drottningen så brukar det framgå att du tänker svart och vitt och klarar oftast inte av symbolik. Ibland briljerar du! Men oftast inte.

    Så Nej kära drottningen du får helt enkelt inte något antal av mig, för att det finns inga såna exakta antal. 

    Du vill tydligen tvingar fram ett sådant svart vitt antal, du verkar tror att min moral och etik är en fyrkantig statisk och rak linje.

    Du kommer helt enkelt inte få något sådant svar och det är du som lägger fram tio och försöker lägga det i min mun.

    Det kommer störa dig, du kommer reta dig, du kommer få knuppjuck. Men det bryr jag mig inte om.. För det är det svar du kommer att få.

    Vet du drottningen, vi kommer inte längre och vi får bara konstatera att vi inte är eller kommer bli överens.

    Du får helt enkelt tåla att jag försöker dra mitt lilla strå till stacken för fri abort. Att jag kommer att verkar efter förmåga att fri abort ska vara nåt vi ska ha kvar. Att jag kommer göra vad jag kan för att motverka abortmotståndare.

    Vet du, det kan inte du göra ett skit åt!! Kommer vara din böld i baken som kliar och irriterar...


    Ytterligare ett lång svammelinlägg.

    Strunt i antalet då. Men låt oss säga att en kvinna "använder abort istället för preventivmedel"

    Vad är det som du anser vara fel med det? Du måste ju ha ett tänkt igenom ett sånt ställningstagande? Jag kan hjälpa dig med förslag på alternativ (igen)

    Är det barnet/fostret du värnar om? Är det kvinnan som utsätter sig för flera aborter du tänker på? Är det utgifterna för sjukvården du är orolig för?

    Så, varför är det fel att göra många aborter?

    Är man verkligen (som du påstår att du är) en stark förkämpe för dem fria aborten om man samtidigt anser det vara fel att göra många aborter?
  • Drottningen70
    Anonym (gubbjäveln) skrev 2015-07-30 11:27:37 följande:

    Var har jag skrivit 10 st ?

    Var har jag skrivit ett exakt antal?

    Tyvärr så någonstans hos dig drottningen så brukar det framgå att du tänker svart och vitt och klarar oftast inte av symbolik. Ibland briljerar du! Men oftast inte.

    Så Nej kära drottningen du får helt enkelt inte något antal av mig, för att det finns inga såna exakta antal. 

    Du vill tydligen tvingar fram ett sådant svart vitt antal, du verkar tror att min moral och etik är en fyrkantig statisk och rak linje.

    Du kommer helt enkelt inte få något sådant svar och det är du som lägger fram tio och försöker lägga det i min mun.

    Det kommer störa dig, du kommer reta dig, du kommer få knuppjuck. Men det bryr jag mig inte om.. För det är det svar du kommer att få.

    Vet du drottningen, vi kommer inte längre och vi får bara konstatera att vi inte är eller kommer bli överens.

    Du får helt enkelt tåla att jag försöker dra mitt lilla strå till stacken för fri abort. Att jag kommer att verkar efter förmåga att fri abort ska vara nåt vi ska ha kvar. Att jag kommer göra vad jag kan för att motverka abortmotståndare.

    Vet du, det kan inte du göra ett skit åt!! Kommer vara din böld i baken som kliar och irriterar...


    En enkel fråga alltså.

    Varför är det fel (enligt dig) att göra många aborter?

    Jag har givetvis förstått vid det här laget att du inte kan svara eftersom du aldrig formulerat frågeställningen för dig själv. Och nu blir du störd över att jag utmanar dig att tänka till. Du ville framstå som en förkämpe för kvinnors rätt till abort och blir ställd när jag sätter dig på pottkanten med en enkel fråga. Därför försöker du rädda ansikter genom att svamla bort den enkla frågan och yra om kliande rumpor.

    Denna fråga är lite för allvarlig för att tramsas bort, och du framstår som oseriös. Så försök samla ihop dig nu och ha genomtänkt diskussion istället.
  • Drottningen70
    Anonym (gubbjäveln) skrev 2015-07-30 12:51:26 följande:

    Tyvärr drottningen

    Jag har tröttnat på dig.

    Det börjar bli väldigt ointressant att du sätter upp alternativ som jag måste svara på och kopplar det till att om jag inte svarar dig utifrån din mall så är jag med automatik inte en stark förkämpe för fri abort.

    Det är möjligt att du är en starkare förkämpe än mig.. Så får det väl vara så..

    Det är möjligt att du äger bättre argument för fri abort, vet du det tycker jag är bra

    Det är möjligt att du tycker att jag ska hålla käften i frågan för att jag ej är kvinna och då tycker jag du är bara patetisk

    Oavsett så får du helt enkelt finna dig i att det blir inte fler svar. Anledningen finner du i tidigare inlägg. 

    Så du får spekulera och konstatera än en gång. 

    Du fattar fortfarande inte vad symbolik är eller?

    Kommer inte att bemöta dina inlägg mer, av den enkla anledningen att vår konversation kidnappar tråden. Samt att jag känner ditt hat mot mig, det är min känsla över det hela

    Lycka till drottningen


    Jag ställde först en öppen fråga, sen erbjöd jag dig olika alternativ.

    Min fråga var alltså varför du anser det fel att göra många aborter eller som du uttryckte det "använda abort som preventivmedel"

    Varför är det fel? Detta är ingen trickfråga utan en uppriktig fråga om varför du anser det?

    Men det kanske inte var så genomtänkt och därför har du inget svar?

    Detta är högst relevant för trådens innehåll men du försöker ducka frågan av nån märklig ankedning som jag ej begriper..
Svar på tråden Gör er medvetna