Inlägg från: Anonym (Lucia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lucia)

    Ska vi stoppa invandringen(tillfället), för återbygga vår infrastruktur?

    Liksom luciabeslutet 1989 under regeringen Ingvar Carlsson?

  • Anonym (Lucia)
    Anonym (2-3 år?) skrev 2015-07-30 16:08:39 följande:

    Menar du att infrastrukturen är bra och fullt fungerande?
    Varför sitter då 10-15 somalier i små lägenheter, om det ens räcker ibland.

    Vart finns likheterna med det jag säger och luciabeslutet(utom det uppenbara).
    Hela tanken är att vi ska komma ikapp, och gör det bättre för invandraren.
    Är det fel menar du?


    Läs på om luciabeslutet så kanske du ser likheterna med ditt eget inlägg.
  • Anonym (Lucia)
    Anonym (2-3 år?) skrev 2015-07-30 17:11:32 följande:
    Som vad?
    Googla!
  • Anonym (Lucia)
    Anonym (2-3 år?) skrev 2015-07-30 23:32:12 följande:

    Jag är inte det minste emot invandring i sak.
    Trodde jag var solklart, men inser vi behöver snart en paus för att bygga ikapp oss.
    Och göra sig os mer förberedda, trodde det var rätt solklart.

    Jag misstänker du får en härdsmälta när du ser mig prata om invadrarstopp.
    Och klarar inte av att förstå det önskade syftet med detta tillfälliga stopp, då du nu är blockerad för vidare tankeverksamhet.
    För det gör ont i min skäl att se man stoppar in invandrare som boskap i lägenheter, skulle inte alls förvåna mig att vissa djur har det bättre.
    Är det så du vill behandla invandrare?
    Inte jag i alla fall.


    Självklart behöver Sverige en paus, men gärna längre än 2-3 år. Det kommer att ta tid att städa upp här. Ge Sverige 10 år, minst. Och att hysta glåpord som rasism är det bara att skaka av sig. Rasism har tappat sin innebörd för länge sedan. Finns det något ord som är så missbrukat som ordet rasism, så presentera det för mig. Den sistnämnda frågan är allmän.
  • Anonym (Lucia)
    Anonym (!) skrev 2015-07-30 23:25:25 följande:
    Jag har väldigt svårt att förstå dig, TS! I ena inlägget är du för invandring och säger dig värna om dem. I nästa är du emot invandring. Vart står du egentligen? För eller emot?
    Jag förmodar att du inte är helt efterbliven och bor under en sten. Självklart bör du förstå att det finns nyanser och dessa är tydliga, för normalbegåvade. Givetvis så tjänar affärsmännen på invandringen, självklart. Och givetvis har det gått för långt om det blivit så uppenbart att till och med Bert Karlsson vänt seglet.
  • Anonym (Lucia)
    Anonym (Dunkmasterflash) skrev 2016-04-16 22:45:09 följande:
    Du får nog vänja dig, pratar man om att stänga gränser så får man räkna med att det blandas in politik i det hela då det är dom som styr och ställer.
    Jag har aldrig påstått att du röstar på SD så där har jag ingen aning om vad du snackar om.

    Hur hade du tänkt att det skulle gå till att stänga gränserna i 2-3 år? varken moderaterna, sossarna eller något annat traditionellt parti skulle ens komma på tanken att stänga sveriges gränser.
    Tvärtom de tar bara in mer och mer flyktingar och bygger fler förläggningar.
    Socialdemokraterna under regeringen Carlsson stängde gränserna då, varför inte idag? sv.m.wikipedia.org/wiki/Luciabeslutet Då va dessutom inte flyktingarna i en så stor omfattning som det är nu, men man värnade om Sverige och tog hänsyn till vilken kapacitet Sverige hade, till skillnad från idag. Inga röda rosor vill kännas vid detta faktum. Det tycker jag är jävligt konstigt faktiskt.,
  • Anonym (Lucia)
    Anonym (2-3 år?) skrev 2016-04-16 23:58:31 följande:

    Så du är här igen.
    Du har par frågor som du vägrat svara på sen sist.


    Vilka frågor va det då? Va det något i mitt inlägg som va oklart, inte värt att kommentera ? Du undviker mitt självaste inlägg. Fanns det ingen sanning i det som jag ändå belyser?
  • Anonym (Lucia)
    Anonym (Dunkmasterflash) skrev 2016-04-17 00:12:55 följande:

    Om man ska stänga gränserna så många sverige öka gränsbevakningen.
    Det kommer kosta med ge potientiell avkastning i slutändan i form av bättre infrastruktur, vård skola omsorg, bostäder framför allt.

    Men om vi ska ha bra infrastruktur så måste det bli säkrare ute på gatorna.
    Medborgargarden är ett alternativ.


    Vad kostade det att ta in 160000 "flyktingar" förra året och på det utvisa 80000 av dom och nu anställa personal att finna dessa utvisade, för att PÅ det ta in en beräknad invandring i år på 160-180 000 till? Vi ska Bygga bostäder, fixa undervisning och integrera. Affärsmän öppnar undermåliga bostäder och får in tusentals kronor per person/dygn. Det ju för fan hemskt! Vi klarar ju inte integrationen och invandrade slår ihjäl varandra på boendena och dödar personalen, polisen blir tvungen att lägga all sin fokus där. Det ska ske särskilda undervisningar och bidrag ska betalas ut till både behöriga och icke behöriga. Man lånar (lånar) pengar och satsar på integration medan den inhemska befolkningen går på knäna. Is har tagit ett stort fäste i Sverige och vi föder dessa framför skattebetalarna. Vad är det för människoförakt vi har mot det äldre i Sverige?? Man stjäl åtskilliga belopp av dessa invånare, man drar ner på omsorgen av våra handikappade. Det är absurt! Vilket oerhört hat folk har som tycker att folk från andra länder har ett större värde. Det sker en lönedumpning och i vissa yrkesuppgifter råder det rent slaveri. Vad kostar inte den här utvecklingen Sverige i rena pengar i det långa loppet? Jag vill faktiskt inte veta. Jag får ont i magen. Usch!!
Svar på tråden Ska vi stoppa invandringen(tillfället), för återbygga vår infrastruktur?