• tuxxe

    Kan misshandlade kvinnor ändå njuta av BDSM?

    Anonym (sono) skrev 2015-08-03 07:50:56 följande:

    tyvärr jag säger nej ,   jag har råkat ut för både misshandel och övergrepp för exakt  45 år sedan   så för mej är det misshandel och vid minsta förnedring kommer rädslan tillbaka


    Och du är bombsäker på att du hade varit en aktiv medlem inom BDSM-sfären annars då?
  • tuxxe

    Tycker att sådana frågor är precis lika ogenomtänkta som att fråga en kvinna om hon blev lesbisk för att hennes..ngt gjorde, var.....

    Allt inom BDSM är sexuella aktiviteter/en livsstil som bygger på fetisher och maktförskjutning.

    Om man finner njutning och välmående i detta eller inte handlar endast om vilken sexuell läggning man har på samma vis om man tänder det egna, det motsatta könet eller bägge, inget eller ngt mittemellan.

  • tuxxe
    Anonym (X) skrev 2015-08-03 09:37:41 följande:

    Jag förstår inte ditt inlägg alls el så har du missförstått frågan. Det handlar inte om ifall man finner njutning i BDSM eller inte utan om en kvinna (el man med för den delen)  som blivit misshandlad (och som njutit av det innan misshandeln) kan finna njutning på nytt eller om det väcker de känslor som förknippas med misshandeln.


    Misshandel och övergrepp är ju något som kan förändra en persons förmåga att lita på andra men själva sexualitet är inget som förändras.

    Låt oss säga att en heterosexuell kvinna är i ett förhållande där hon utsätts för övergrepp, då kommer det ju troligtvis att påverka hennes selektivitet gällande framtida partners men hon kommer ju inte helt plötsligt bli lesbisk.

    Därav så anser jag att den ursprungliga frågeställningen är ogenomtänkt.
Svar på tråden Kan misshandlade kvinnor ändå njuta av BDSM?