Inlägg från: Linda40 |Visa alla inlägg
  • Linda40

    BF mars/april söker likasinnad i Sthlm

    Hej! Är i nästan liknande situation men skillnad att det här är mitt första men sambon har 2 barn sen tidigare som är 10 och 13. Är 40 år och bor norr om Stockholm.

  • Linda40

    Vi är beräknade till 16/2. Jag mår ganska bra kanske lite mycket humörsvängningar bara... =) är ganska orolig för att nåt ska gå fel... Vi har kämpat i flera år för att få en bebis så till slut med hjälp av ivf så då gick det. Alldeles för mycket oro men jag försöker att njuta av graviditeten men får påminna mig själv ofta att det är fler "äldre" som det har gått bra för.
    Väntar nu på kub som vi ska göra nästa torsdag. Hur tänker ni göra? Ska ni göra kub test?

  • Linda40

    Nu är kub testet gjort. 1:20000 på 13 och 18 och 1:94 på 21 (downs syndrom)... Blev erbjudna att göra nipt eller moderkakasprov. Vi har valt att göra nipt så på måndag ska vi in för provtagning.

  • Linda40
    Linda40 skrev 2015-08-14 13:59:28 följande:

    Nu är kub testet gjort. 1:20000 på 13 och 18 och 1:94 på 21 (downs syndrom)... Blev erbjudna att göra nipt eller moderkakasprov. Vi har valt att göra nipt så på måndag ska vi in för provtagning.


    Glömde ju skriva att det erbjuds gratis till dom som fått högrisk på kub testet.
  • Linda40

    Ja det känns rätt så ok. Man skulle få svar på nipt provet 4-10 dagar efter.
    Jag är nu i v 13+2.
    Hur är det med dig? Vilken vecka är du i nu? Skulle du göra kub?

  • Linda40
    pomperiposa skrev 2015-08-14 20:21:30 följande:
    Jag är bara i vecka 8, men tänker boka tid för kub, lät jättebra att man fick nipt om man inte hade superbra siffror på kub. Hoppas det gäller hela sthlm smile1.gif Det är inte fvp (fostervattensprov) du menar?

    Har ni berättat för barnen än? (Sambons) I så fall, hur tog dom det? Jag är lite orolig för vad sambons barn kommer tycka, det är lättare att förutse sina egna smile1.gif
    Ha ha nä då det var nipt =) ska hämta provrör på ultragyn och sen ner några våningar till labbet.
    13-åringen vet om det (han bor här på heltid) och han tog det bra och blev glad bara han slapp byta blöja och gå upp på nätterna =)
  • Linda40
    pomperiposa skrev 2015-08-21 15:00:13 följande:
    Hej Linda, hur har det gått? Fått svar än? smile1.gif
    Hejsan!
    Inget provsvar än...hatar verkligen att vänta. Vi hade hoppats få svar idag men nu får vi vänta till nästa vecka. Tack för att du fråga! =)

    Hur går det för dig? Hur mår du?
  • Linda40

    Hej alla!
    Hur går det för er? Vi fick provsvaret från nipt testet förra måndagen och det visade inga kromosomavvikelser =). Å vi väntar en liten tjej ??

  • Linda40
    pomperiposa skrev 2015-09-10 14:22:02 följande:

    Grattis till resultatet! Och att det ska bli en liten tjej, de är ju så söta (pojkar med). Solig För mig går det väl bra, nervös inför kub som är på onsdag, mår lite illa ibland men kräks inte. Känner mig lite ensam, har inte berättat för så många och inte så många att prata med då. Hoppas bara allt ser bra ut, så man kan berätta för de som står nära smile1.gif  

    Det var ett tag sen vi hörde något från resten av tråden, vore kul att höra så allt är bra med dem också smile1.gif


    Det ska nog gå bra ska du se. Jag håller tummarna! Vi har inte heller gått ut med graviditeten till så många än men nu kanske det är dags snart ????
Svar på tråden BF mars/april söker likasinnad i Sthlm