• Gert

    Inga tiggare i London. Vad beror det på?

    Jag har släktingar som nyligen har varit i London och de såg inga tiggare nånstans. Vad beror det på?


    Give ´em Hell!
  • Svar på tråden Inga tiggare i London. Vad beror det på?
  • Gert
    Anonym (Invandring) skrev 2015-08-03 21:59:48 följande:
    Okej. Om dom inte är flyktingar, då är dom alltså här illegalt efter 3 månader? P g a att den svenska lagen säger att du får vara turist i vårat land i högst 3 månader.
    3 månader får EU-migranter (tiggare) vara i Sverige sen måste de ut, men de allra flesta är här längre. Till och med i nyhetsreportage kommer det fram att de har varit här i ett halv år i sträck och ibland ännu längre. Men ingen verkar bry sig.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    Filuribur1 skrev 2015-08-04 05:37:45 följande:
    Bodde i London i 2 år och kan svara att det beror troligtvis på att de inte var i de delarna av London där tiggare och uteliggare får vara. Det finns anställda i London som patrullerar på de områden där mest turister befinner sig. Ni har säkert sett dom med sina hattar, skjortor och finbyxor där de svarar på turisters frågor och hjälper vilsna själar som yrat bort sig. De fungerar som turistinformation men deras uppgift är också att se till att deras distrikt hålls rent och har kontakt med polisen ifall de ser uteliggare eller tiggare på gatorna.

    Åker man sedan bort ifrån de turisttäta områdena så ser man ofta tiggare utanför tesco etc (deras mataffär). Kanske inte i den utsträckningen som det har blivit i Sverige den senaste tiden, men det finns fortfarande där också.
    På ett sätt tycker jag att det är bättre som vi har det i Sverige så att alla turister kan se att våra politiker skiter i att göra något åt tiggarproblemen. Fast som turist skulle jag nog föredra hur det är i London.
    Give ´em Hell!
Svar på tråden Inga tiggare i London. Vad beror det på?